minorul plecat in America

Familiei
MedEx

Post by MedEx » 25 Feb 2009, 18:30

In sfarsit! Mi-ai ascultat sfatul si ti-ai angajat un avocat!
Mare gradina domnului......................................................!

marepreot

Post by marepreot » 29 Mar 2009, 16:05

La sfatul avocatului:
Am inceput cu o sesizare la tutela.

Culmea, cel de la tutela nu m-a putut contrazice cu privire la plecarea in america deoarece fosta mea nevasta lucrase chiar la acel serviciu din primarie si el stia personal ca era plecata in America.
Astept un raspuns!!

vulpacris

Post by vulpacris » 29 Mar 2009, 17:00

A-ti putea continua cu o cerere scrisa la serviciul pasapoarte prin care sa cereti un raspuns in scris cu privire la data cand a plecat sotia si copilul, o copie dupa “chemarea” in USA, care trebuie sa fie la dosar, si in care se gaseste si numele si adresa celor la care este plecata si care raspund de sotia si copilul dvs. cat timp este in USA inaintea serviciului de imigratie.
Dupa aceea a-ti putea atasa o copie a raspunsului de la serviciul pasapoarte la o cerere scrisa catre INS, serviciul de imigratie de la Consulatul USA din str. Snagov, prin care sa sesizati acest serviciu asupra faptului ca sotia si copilul lipsesc mai mult decat termenul de 6 luni si sa cereti informatii daca li s-a prelungit visa, sau daca sotia a facut cerere pentru a ramane definitiv in USA, cu tot cu copil.
Daca le dati “osul”asta de ros celor de la INS, atunci o sa va vedeti copilul mai repede decat credeti.

:grin:

Ratiu

Re: minorul plecat in America

Post by Ratiu » 23 Oct 2016, 22:29

Sunt in situație si eu am o fata in America la care ii plătesc ( nu am văzut-o de 6 ani am dreptul sa m-a duc după ia vinerea si duminica S-o duc inapoi asa Răspus am primit când am facut eu plângere ) eu daca nu plătesc m-a reclama la poliție sau direct la procuratura (am patit-0) si poliția se ocupa foarte serios de asa ceva eu nu am plătit câteva luni intenționat sa vad ce face ,adică daca chiar face reclamație pt 300 lei acolo ii îs bani pt inghetata. ia având o viața buna acolo (Am crezut ca nu așteaptă bani mei din lumea a 3a sa trimit eu in lumea 1a) adică in america greșit . asa ca nu scăpam băieți la unele nu le trebuie mărunțișul nostru doresc doar sa facă rau daca ar putea fostele ne ar bagă la puscarie apropo am auzit ca daca își refac in America daca îs reface viața noi putem cere oprirea pensiei pote nu este adevărat am auzit acuma nu stiu care-i legi ne raportam i-o am dom in rom ia in SUA aveti grija nu va Jucați băieți ca ne leagă ăștia succes

Post Reply