Am și eu o mare nelămurire

Discutii privind procedura civila
Post Reply
Madalin Ionut

Am și eu o mare nelămurire

Post by Madalin Ionut » 26 May 2016, 13:21

Vă salut cu respect ! Am o problemă ceva mai delicată. Sunt parte vătămată într-un proces ce se află abia la stadiul de fond. Nu vreau să intru în prea multe detalii cu referire la ce s-a întâmplat. Mai pe scurt, am fost bătut de un individ ce era împreună cu mai multe persoane, în timp ce eu mă aflam cu un amic de-al meu. Cel ce m-a lovit a dat declarații la procuror, eu am dat declarații, martorii lui la fel însă martorul meu principal a dat declarație doar la poliție, la procurori n-a mai putut deoarece a plecat la muncă în Anglia. Vreau să știu cum aș putea să procedez ? Din câte am înțeles, se poate emite mandat de aducere a acestui amic de-al meu din Anglia dar problema este că el poate pierde slujba de acolo și foarte mulți bani. Se poate să îl elimin oarecum din proces ? Să continuie procesul fără acea declarație a lui ? De asemenea, poate păstra declarația de la poliție fără a fi audiat de procurorii în cauză ? Și nu în ultimul rând, în cazul în care nu se poate face nimic, el ar putea da o declarație acolo în Anglia la ambasada sau la o instituție ce îi va putea permite să trimită o declarație în țară ? Vă rog să mă ajutați. Vă mulțumesc anticipat !

Post Reply