reziliere contract avocat client

Discutii privind Dreptul Civil, Noul Cod Civil si Noul Cod de Procedura Civila
Post Reply
andrada davies

reziliere contract avocat client

Post by andrada davies » 03 Sep 2015, 00:43

Bună ziua,

Am plătit în aprilie o suma de bani pentru serviciile unui avocat în ajutarea deschiderii unui proces civil pentru recuperare de bani. Suntem in luna Septembrie și nici până azi nu am primit număr la dosar, cerere să plătesc timbrul verde și nici cea mai mica dovada ca domnul avocat s-a ocupat de caz. L-am sunat de nenumărate ori sa întreb despre caz și tot îmi spune că dosarul e la procurori și la politie și ca nu are nr pana când procurorii nu se uita peste caz. Acum i-am cerut să îmi înapoieze onorariul pentru ca nimic nu a fost făcut in 6 luni. Am fost la judecătorie și la tribunal și am întrebat dacă este dosar pe numele meu sau al avocatului în legătură cu cazul și mi s-a spus ca nu. Domnul avocat îmi spune ca dacă reziliez contractul din onorariu se vor trage cheltuieli. Ma puteți ajuta cu definirea cuvântului "cheltuieli"? Ce trebuie să ii plătesc faptul ca a vb cu mine la telefon despre caz? Ce pot sa fac și cui sa cer ajutorul? Pe lângă faptul că nu mi se rezolva cazul mai plătesc în plus un avocat care nu dorește cazul meu. Am înțeles ca judecătorii și avocații și procurorii sunt în concediu din iunie pana in septembrie. De aceea durează din aprilie pana in octombrie sa se dea un nr la dosar. Va mulțumesc.

Post Reply