cerere de debransare refuzata de radet

Succesiuni, Terenuri, Constructii, Dezmembraminte, Societati Comerciale
christa enache

cerere de debransare refuzata de radet

Mesaj de christa enache » 17 Aug 2015, 14:24

Buna ziua!
Doresc sa ma debransez de la Radet in vederea instalarii centralei termice. Am tot ce imi trebuie mai putin proiectul de de debransare. Am vorbit la Radet Bucuresti si mi-au spus ca in cazul in care pe scara nu mai este nimeni debransat nu nu mi se aproba debransarea. Bine,bine dar tot trebuie sa incepem de undeva , zic eu. Nu, imi spune dna, ori toti ori niciunul, asa spune legea. Asa este? Asa spune minunata lege romaneasca ca daca exista contor pe bloc/scara si nu mai este nimeni debransat nu ma pot debransa de unul singur, adica ori toti ori niciunul?
Va rog un raspuns urgent!

Va multumesc

Avatar utilizator
Leon Carmen
Membru senior
Membru senior
Mesaje: 870
Membru din: 11 Ian 2012, 17:42
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: cerere de debransare refuzata de radet

Mesaj de Leon Carmen » 20 Aug 2015, 20:15

Luati avizul de principiu al Asociatiei de Proprietari, apoi formulati o Cerere de debransare catre RADET. Condițiile de aprobare si sanctiunile in cazul debransarii/rebransarii sunt stipulate în urmatoarele acte normative: Legea nr. 325/2006 - art. 30, 32 alin. c, 45 (1) b, 46 art. 30.
Cabinet de avocat Carmen Leon
Sector 5, Bucuresti.
0723646221
http://consult-juridic.ro/

Tudose1

Re: cerere de debransare refuzata de radet

Mesaj de Tudose1 » 31 Aug 2015, 20:36

Executati o debransare partiala (lasati doar un radiator in bucatarie). Sau debransati un radiator din zona spatiilor comune (holuri, uscatoare...etc.). Deci veti avea o debransare. Ulterior refaceti proiectul pentru debransarea totala. Este vorba de un cost suplimentar cu durata de realizare in jur de 60 de zile sau alegeti varianta instantei de judecata cu Radet. Procesul dureaza mai mult (un an minimum) si nu mai prindeti sezonul actual de debransari. Bafta

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator