Buna,
sper ca cineva ma va putea ajuta cu un raspuns cert si legal fiindca nu imi permit sa consult un avocat sau jurist.
Saptamana trecuta ma trezesc cu un titlu executoriu si o somatie de plata la un BEJ din oras,mentionez ca am avut un credit de nevoi perosnale luat in 2005 de la o banca,fara giranti si garanti,am achitat rate pana in 2007,cred dupa care am plecat din tara pentru o perioada,m-am reintors din cauza unor probleme familiale,un deces si am ramas aici ca sa-mi ingroijesc o bunica cu handicap grad 1.
Fiind de buna cuvinta am luat legatura cu executorul,am mers la dansii si le-am explicat ca eu nu muncesc si nici nu am venituri sau bunuri pe numele meu deci in consecinta nu pot semna un angajament de plata cu ei,toate bune si frumoase pana cand se trezeste executorul sa-mi spuna ca poate merge la domiciliul din C.I. si sa i-a bunuri de valoarea stabilita,mentionand ca eu nu mai locuiesc acolo de cativa ani si ca apartamentul este proprietatea tatalui meu si inclusiv bunurile din acest imobil,el a spus ca daca nu poate face dovada ca sunt ale lui atunci foarte bine poate crede ca sunt ale mele.Am ramas socata de ceea ce am auzit si acum eu vreau sa stiu daca e legal ce a spus sau ce vrea el sa faca,macar sa-l avertizez pe tatal meu care nu stie nimic,nu tinem legatura decat prin fratele meu.Daca Eos a preluat cesiunea de creanta in august 2011,datoria nu s-a prescris?Va rog sa ma ajutati concret.Va multumesc anticipat.
executare silita de catre Eos
Re: executare silita de catre Eos
Datoria este prescrisa cu siguranta, formulati contestatie la executare imediat.