Copil minor incredintat tatalui

Familiei
Post Reply
nicoletad

Copil minor incredintat tatalui

Post by nicoletad » 10 Dec 2014, 19:46

Fratele meu vrea sa divorteze de sotia lui, cu care are un copil de 2 ani.Au ajuns la casatorie pentru ca ea a ramas insarcinata si nu a dorit sa faca avort.Nu se poate pune problema de iubire in relatia lor.Intrebarea mea e : in ce conditii poate fratele meu sa obtina custodia copilului?Mentionez faptul ca ea nu are niciun venit, mai are un copil pe care l-a dat spre adoptie in urma cu 5 ani, nu are un istoric prea bun in ceea ce priveste numarul relatiilor sexuale pe care le-a avut inclusiv cu barbati casatoriti, cu care s-a intalnit si in timpul casatoriei cu fratele meu ( exista martori care pot confirma).Au locuit impreuna intr-o alta tara in ideea de a incerca sa se inteleaga, timp in care cardul cu alocatia nepotului meu a fost la sora cumnatei mele.Problema e ca fratele meu, prin natura job-ului pe care il are, calatoreste, fiind plecat mai tot timpul anului, ajungand in tara din 3 in 3 luni,sediul firmei fiind in Romania.Din cunostintele pe care le am, daca ea obtine custodia copilului, fratele meu trebuie sa plateasca 25% din salariu pensie alimentara, insa, pentru ca lucreaza in alta tara, primeste diurna, din care cumnata mea doreste un procent.
Avand in vedere informatiile furnizate mai sus,sunt sanse ca minorul sa ramana in custodia tatalui?

Va multumesc anticipat pentru raspuns!

Post Reply