Somatie executor judecatoresc, doresc intelegere amiabila!!!

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
Cristina890

Somatie executor judecatoresc, doresc intelegere amiabila!!!

Post by Cristina890 » 29 Jan 2014, 15:41

Buna ziua,
Am primit o somatie de la un executor judecatoresc prin care trebuie sa achit in termen de 1 zi, ( ieri am primit-o) o suma destul de mare de bani. Am platit creditul dar pentru o perioada am fost plecata din tara si am rugat o cunostinta sa imi plateasca lunar sumele respective. Cunostinta nu a platit si am fost data in judecata pentru recuperarea creantei. Nu pot plati aceasta suma pentru ca nu o am si nici nu o pot face rost intr-un timp atat de scurt. As vrea sa stiu pe cine trebuie sa contactez: creditorul sau executorul pentru a ajunge la o intelegere amiabila.
Va multumesc.

Guest

Re: Somatie executor judecatoresc, doresc intelegere amiabil

Post by Guest » 29 Jan 2014, 21:59

Executorul este angajat de creditor. Creditorul poate renunta oricand la executare. Dar acum e cam tarziu pentru ca aveti de platit deja pe langa datorie: si dobanzi si cheltuieli de judecata si onorariul si cheltuielile executorului. De ce nu ati incercat o conciliere cu creditorul dupa ce ati pierdut procesul, inainte sa apara si executorul? Acum chiar daca ajungeti la o intelegere amiabila, executorul vrea onorariul lui.

Post Reply