intervenient
intervenient
Am primit o Comunicare Adresa in care trebuie sa depun o intampinare in calitate de intervenient fortat. Intr-un proces dintre CASCO si o firma de asigurari . In urma unui accident de circulatie firma unde aveam asigurarea nu a platit catre CASCO. Eu acum ce ar trebui sa fac? Nu am mai fost implicata in asa ceva si nu stiu nici ce inseamna ” intervenient”.
Re: intervenient
Pe comunicarea respectiva vi se stabileste si un termen. Trebuie respectat acest termen.
Intampinarea este pozitia dumneavoastra fata de litigiul in curs. Prin intampinare aratati ce legaturi exista, daca exista, cu prezenta cauza, invocati exceptii, cereti probe.
La comunicare trebuie sa fie atasate cererea de chemare in judecata si alte documente ce tin de dosarul cauzei.
Fiindca aratati faptul ca nu aveti cunostinte juridice va sfatuiesc sa va adresati unui avocat din zona unde locuiti pentru o indrumare mai atenta cu privire la intampinare.
Intampinarea este pozitia dumneavoastra fata de litigiul in curs. Prin intampinare aratati ce legaturi exista, daca exista, cu prezenta cauza, invocati exceptii, cereti probe.
La comunicare trebuie sa fie atasate cererea de chemare in judecata si alte documente ce tin de dosarul cauzei.
Fiindca aratati faptul ca nu aveti cunostinte juridice va sfatuiesc sa va adresati unui avocat din zona unde locuiti pentru o indrumare mai atenta cu privire la intampinare.