Buna ziua,
Situatia in care ma aflu este urmatoarea: in urma cu cativa ani, am contractat un credit ipotecar impreuna cu parintii mei. Ei nu au mai platit rata iar in consecinta, mie mi s-a pus poprire pe salariu de aproximativ doua luni, parintii mei neavand absolut niciun venit. Va rog sa imi spuneti la ce sa ne asteptam in continuare: executare silita si daca da, in cat timp de la poprire se trece la executare silita? Creditul pe care l-am luat a fost pentru construirea a trei apartamente. Doresc sa stiu care este procedura, daca ne vor da afara din toate apartamentele sau daca exista cumva posibilitatea sa mai prelungim aceasta procedura si sa mai ramanem macar o perioada de timp intr-unul dintre ele.
Multumesc,
Andreea
Poprire si executare silita
Re: Poprire si executare silita
Buna ziua
Initiati o sedinta de informare privind medierea si transmiteti bancii o invitatie la mediere.
Prin mediere puteti afla direct de la sursa care sunt debitele si ce se poate intampla in caz de neplata, dar puteti ajunge si la o intelegere cu banca pentru viitor.
Pentru mediere si sedinta de informare va stau la dispozitie
Mariana Armeanca- Birou de mediere
Tabloul mediatorilor nr. 3837
Tel: 0745.011.511
Initiati o sedinta de informare privind medierea si transmiteti bancii o invitatie la mediere.
Prin mediere puteti afla direct de la sursa care sunt debitele si ce se poate intampla in caz de neplata, dar puteti ajunge si la o intelegere cu banca pentru viitor.
Pentru mediere si sedinta de informare va stau la dispozitie
Mariana Armeanca- Birou de mediere
Tabloul mediatorilor nr. 3837
Tel: 0745.011.511