eliberarea pamantului

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
GABI 22

eliberarea pamantului

Post by GABI 22 » 12 Dec 2013, 13:09

Buna ziua,as vrea sa imi da-ti si mie un sfat daca vreti si daca puteti.Tatal meu are niste pamant cu acte in regula.El l-a lasat pe un vecin sa isi puna pe acel pamant tot ce strangea de pe camp ,timp de cativa ani.Acum i-a spus acelui vecin sa elibereze pamantul,ca are nevoie de el si vecinul intr-o seara i-a tras 2 pumni si l-a izbit de pamant(ca rasplata).Tatal meu a fost la politie,a facut o reclamatie si in urma reclamatiei cica i sa dat o amenda vecinului.Precizez ca vecinul inca nu a eliberat pamantul,zicand ca pana la inceputul primaverii iil va elibera.Eu fiind in strainatate si neputand sa ma deplasez la politie am sunat sa ma lamureasca domnul sef de acolo.El mi-a spus ca i-a dat amenda si le-a spus celor 2(tatalui si vecinului) sa se linisteasca.Eu i-am cerut ceva prin care sa imi poata demonstra ca i-a dat amenda vecinului.El a spus ca ar putea sa imi dea ceva(raspunsul sau ceva de genul).Spre finalul convorbirii mi-a spus sa nu mai fac presiuni,ca el nu e obligat sa vb cu mine la telefon si sa imi dea mie dovezi(la amenda) ca parintii mei nu sunt minori.Dvs imi puteti spune ce ar trebui sa facem noi si daca pot sa ma interesez(telefonic)la politie despre caz,fiindca parintii sunt batrani si nu stiu sa imi explice exact.Va multumesc

Post Reply