contestatie in anulare

Discutii privind procedura civila
Post Reply
rosiorilor

contestatie in anulare

Post by rosiorilor » 01 Dec 2013, 22:10

Sunt din Braila. La o hotarare a tribunalului Braila privind un litigiu de munca, am formulat recurs la Curtea de Apel Galati. In luna septembrie 2012, instanta s-a pronuntat asup[ra recursului, pe care la respins. In luna Februarie 2013 dosarul a fost trimis de la Curtea de Apel Galati la tribunalul Braila, iar in baza unei cereri am intrat in posesia hotaririi instantei de recurs. In termenul legal de 15 zile de la intrarea in posesie a hotaririi am formulat o contestatie in anulare la hotarirea de recurs, adresata catre Presedintele Curtii de Apel Galati, pe care am depus-o la tribunalul Braila, care a trimis-o impreuna cu dosarul cauzei spre solutionare Curtii de Apel Galati. Instanta, a respins contestatia in anulare ca tardiva, pentru ca am depus-o la Tribunalul Braila. Ma intreb nu este acelasi lucru ca si cand o depuneam prein posta? Este normal sa o respinga? Ce mai pot face? Art 320 alin 3 din C pr civ precizeaza ca Hotararea data in contestatie este supusa acelorasi cai de atac ca si hotararea atacata. Ce inseamna ca la hotarirea data in contestatie pot face o noua contestatie in anulare sau un recurs? Multumesc.

Silviu

Re: contestatie in anulare

Post by Silviu » 01 Dec 2013, 23:38

Desigur, o puteti ataca cu recurs, insa practica si experienta ne spun ca este degeaba.... Dar totusi, NIMIC nu va impiedica sa o faceti, astfel ca .. Succes!

Post Reply