Agenti imobiliari mincinosi!
Agenti imobiliari mincinosi!
Eu de ceva vreme imi caut sa cumpar apartament! Avand unde sta nu m-am grabit sa vad prea multe apartamente! Mai exact am vazut doar 2! Unul la o persoana fizica iar la al doilea am fost sunat de catre un agent imobiliar ! Am fost de acord cu el sa ma intalnesc in cartierul respectiv sa mi-l prezinte! Am semnat in masina un contract de vizualizare dupa care m-a dus la apartament! L-am vazut , mi s-a parut ok si a ramas sa ma decid in privinta apartamentului! Inainte de a pleca agentul mi-a spus ca e super pont, ca proprietarul il vinde ieftin ca are probleme cu banca si alte bazaconii! Auzind astea am decis sa ma las pagubas si sa nu ma complic cu apartamente impotecate si alte belele! Astazi culmea, un coleg de a lui taicamiu de munca l-a anuntat ca isi vinde apartamentul, ca si-a terminat casa si vrea sa se mute! Iar acest coleg e fix proprietarul la care am fost sa vad apartamentul! Agentul m-a mintit cu privire la toate detaliile! Omul vrea doar sa se mute, nu pierde apartamentul sau alte prosii si nici nu este ipotecat! Apartamentul oricum o sa fie cumparat pe numele mamei mele ! Acum intrebarea mea este....trebuie sa platesc acestui nesimtit de agent comisionul de 3% stipulat in contract? Pentru ce sa il platesc daca el m-a mintit in legatura cu apartementul si chiar m-a descurajat prin chestia cu ipoteca pe apartament! Precizez in final ca nu am pus nici un agent pe drumuri, nu sunt din ala care incearca sa sara agentiile sau treburi de genul dar aici chiar mi se pare deplasata prezentarea acestui agent! Chiar si proprietarul se minuna cum a ajuns acest agent la el atata timp cat el a pus anuntul doar la ziar fara a apela la vreo agentie!