neprezentare proces
neprezentare proces
la un proces civil in care partile vatamate cer daune morale dintr-un accident auto , existand asigurator care preia daunele , ca inculpat s-a prezentat la primele infatisari care s-au amanat si nu mai poate participa la celelalte procese poate fii reprezentat de catre avocatul din oficiu , este obligatoriu sa aduca o motivare ,un concediu medical etc . cum se procedeaza ? la acest proces civil am optat pt avocat din oficiu adica am facut o cerere la registratura tribunal cerand un avocat din oficiu si mi-sa dat un avocat. cum se procedeaza pt a ma reprezenta la proces fara ca eu sa particip , nu ca nu as dorii prezenta mea la procese dar serviciul pe care-l am si cu foarte mare greutate am reusit sa-l obtin nu-mi permite sa fiu prezent la procese ori in acea zii suntem cu lucrari in tara ori patronul imi zice ca el are nevoie de mine la servici si stiti cum este la patron . Va rog da-ti-mi o sugestie MULTUMESC
Re: neprezentare proces
De ce nu intrebati avocatul din oficiu?? Da, puteti fi reprezentat, spuneti avocatului ca sunteti plecat si din cauza serviciului nu puteti sa va prezentati. De restul se ocupa el.