am un spatiu inchiriat

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
Alma

am un spatiu inchiriat

Post by Alma » 20 Oct 2013, 20:42

Buna,

Am inchiriat in 19 sept 2013 un spatiu, acesta urmand a fi amenajat pentru coafor, initial am refuzat sa las proprietarilor cheie deoarece fiind o afacere nu voiam si nici acum nu vreau sa apara probleme, legate de disparitia lucrurilor, a banilor, sau a altor factori.
Insa azi am fost sunata insistent de ei sa merg acolo ca au fost sunati de vecini ca e inundatie. Am montat vineri seara o chiuveta ca asa mi-au cerut cei de la dsp, si cand am plecat la ora 21 instalatorul a verificat apa si nu era nimic in neregula. M-am mirat cum de s-a intamplat asta. Am crezut ca din cauza tevilor de sub parchet, si a puscat vreo teva de acolo, insa nu era asa era unul din teuri de vina nu era strans cum trebuie, aceasta seara lasandu-se cu o cearta grozava din partea proprietarilor si acestia insista sa le las o cheie din nou. Nu stiu daca e bine sa fac asta, stim bine ca in tara asta si nu numai se saboteaza tot timpul afacerile, si dupa cum am inceput colaborarea cu ei mi e teama sa nu cumva sa faca asta proprietarul mai ales ca are o fire foarte dificila si inca de la inceput a intervenit in absolut orice am avut de facut, chiar si acum a zbierat la mine ca de ce am montat fara acordul lui inca o chiuveta, desi i-am spus ca dansul stia foarte bine ce vreau sa fac si eu n-am facut alceva decat sa ma supun ordinului Ministerului sanatatii, dupa cum spun cei de la dsp.
Inclusiv centrala nu era pusa in functiune in 9 septembrie cand trecusera 9 zile de la intrarea pe chirie, nici instalatia nu era umpluta cu apa si atunci cand am facut asta curgea apa pe langa tevile de sub centrala, dar noroc ca eram acolo si mesterul a intervenit, de data aceasta s-a intamplat cand nu am fost acolo si nu mi convine deloc ca ei au sarit asa cu gura pe mine ca si cand ar fi trebuit sa dorm acolo sa pazesc spatiul. Cum pot sa i pun sa semneze ceva daca le dau o cheie ca sa si asume responsabilitatea din punct de vedere legal pentru orice eventualitate?
Deoarece chiar si cand i-am pus sa semneze ca data intrarii chiriei in rigoare este data punerii centralei in functiune deoarece nu s-a respectat contractul ca la predare totul sa fie in regula fara sa mai fie nevoie de alte interventii pentru a ma bloca in vreun fel. Cer ajutorul in acest caz care deja ma depaseste avand in vedere antecedentele cu aceste persoane care sunt proprietarii.

Post Reply