apararea proprietatii

Post Reply
lovin

apararea proprietatii

Post by lovin » 10 Aug 2013, 11:23

Buna ziua!
Sunt proprietara unui imobil din anul 2006.Acest imobil a fost retrocedat in baza Legii 10/2001, proprietarului initial. Decizia de restituire are ca anexa o expertiza topo judiciara, expertiza pe baza careia s-a facut si punerea in posesie in anul 2002, anul retrocedarii.Tot in baza acestei decizii s-a facut si intabularea in anul 2002.
In anul 2005, proprietarul initial decedeaza si proprietatea ramane mostenire unicului fiu. Acesta este inscris in cartea funciara in anul 2005.In anul 2006 cumpar acest imobil cu chiriasi.
La un an si doua luni de la cumparare, fostii chiriasi si vecinii de pe latura de vest a imobilului, muta gardul cu aproximativ 0,85 cm, asa cum rezulta din procesul- verbal al politiei , pe proprietatea mea, pe motiv ca a existat o conventie verbala intre ei si fostul chirias al imobilului!!!!!!!!!!!
Procurorul da NUP, desi la data mutarii gardului vecinii nu aveau niciun titlu de proprietate pe teren!!!!!!!!!
Avocatii nu ataca acest NUP!!!!!!!!!A doua zi de la mutarea gardului de catre vecini,reprezentantul primariei care avea si calitatea de cadastrist, face documentele cadastrale, elibereaza titlul de proprietate prin constituire si intabuleaza imobilul.
Eu avand imobilul intabulat am procedat la repunerea gardului pe amplasamentul din schita de plan- topo judiciara care a stat la baza retrocedarii si intabularii.Vecinii ma dau in judecata pentru revendicare si granituire si castiga!
Sentinta este definitiva si am fost executata silitDesi era un proces de revendicare, decizia nu indica nicio suprafata ci spune:" a se lasa in deplina proprietate si posesie suprafata pe amplasametul 14-15-1-2- etc.
Acum:
- eu am o decizie de restituire in baza legii 10/2001 intabulata in 2002;
- un contract de vanzare-cumparare intabulat in 2006;
- sentinta nu anuleaza aceste acte.
- am fost executata silit fara a se masura suprafetele ramase dupa aceasta executare , pentru ca decizia nu face nicio specificare de suprafete( streasina casei, bordura casei, bazin de apa, sunt acum in proportie de 3/4 in curtea vecinilor)!!!!!!!!!!!
- am o inregistrare a unuia dintre vecinii in cauza( acum decedat) in care este descris modul cum a fost mutat gardul si in ce conditii.
- sper sa nu fi pierdut termenele de atac!
- unul dintre avocati a trimis o cerere la CEDO, dar din pacate nu doreste sa imi dea aceasta cerere. Am primit pe adresa mea confirmarea de primire acum 2 luni ,
- terenul meu este in indiviziune cu inca doua persoane.
- acum pe rolul Tribunalului Prahova exista o contestatie in anulare promovata de cei doi coindivizi, sunt citata si eu( avocatii mei au pierdut aceasta oportunitate!!!!!!!!)iar pe rolul instantei din Sinaia, o contestatie la executare( care a fost deja facuta in aceste conditii de incertitudine!!!!).
Va multumesc pentru atentie!

Guest

Re: apararea proprietatii

Post by Guest » 17 Aug 2013, 10:39

Buna ziua doamna LOVIN !

Situatia prezentata de dv. necesita o ampla documentare si poate fi solutionata. Pentru aceasta aveti nevoie de o consultatie juridica, in urma careia sa poata fi promovat un proces civil, in urma caruia sa fie data o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Asadar, daca doriti sa luati legatura cu mine o puteti face fie apeland numarul 0724619081 sau prin adresa de e-mail mirceapelea@yahoo.com

Sa aveti o zi frumoasa !

Mircea PELEA
AVOCAT TITULAR

Post Reply