Buna ziua.Ma adresez dumneavoastra pentru a ma indruma asupra urmatorilor pasi ce ar trebui sa-i fac in urmatoarea problema.
Mama mea,Mladin Dorina,a primit in baza cererii inregistrate sub nr.44/03.07.2002 la Comisia judeteana pentru aplicarea legii nr.9/1998 hotararea nr. 1806 ce prevede:in calitate de mostenitoare ,despagubiri in baza acestei legi(despagubiri ce au ca obiect proprietatile lasate de bunicul acesteia in Bulgaria in urma Tratatului de la Craiova 1940).Comisia judeteana a stabilit o valoare de 252.007,4 lei.
Ulterior,pentru ca nu se stabilise modul de calcul al pomilor fructiferi ,i se aduce la cunostinta o alta hotarare(nr.1896 emisa de Comisia pt. aplicarea legii nr.9/1998 din cadrul Institutiei Prefectului Judetului Tulcea la data de 20.05.2008) prin care plata compensatiilor ar fi de 31.428,00 lei.Aceasta hotarare trebuia urmata de deschiderea unui cont pt. virarea banilor,lucru care a fost realizat.
Problema este ca mama nu a primit niciun fel de compensatie,motiv pentru care a trimis memorii la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor in 2009,2010,fara solutionare.
In septembrie 2010 mama a decedat si nu s-a mai luat nicio masura pentru acesta problema de catre copiii acesteia.Nu stiu in ce masura m-am facut inteleasa,necunoscand prea bine terminologia si metodologia acestui domeniu.Va multumesc anticipat.
Acordarea de compensatii in baza legii nr.9/1998