Intampinare gresita?

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
krysss

Intampinare gresita?

Post by krysss » 01 Aug 2013, 08:16

Am si eu nevoie de un sfat urgent : Am fost dat in judecata de o persoana. Urma sa fac intampinarea insa avocatul mi-a facut o cerere reconventionala. Am depus cererea insa ma roade in continuare acest aspect: In practica juridica se foloseste ca cererea reconventionala sa se interpreteze ca e si cerere de intampinare? (asta mi-a explicat avocatul) Daca nu ce mai am de facut tinand cont ca mai am patru zile termen pentru depunerea intampinarii. Mentionez ca avocatul partii adverse e genul care profita de orice viciu de procedura.

Guest

Re: Intampinare gresita?

Post by Guest » 01 Aug 2013, 19:45

krysss wrote:Am si eu nevoie de un sfat urgent : Am fost dat in judecata de o persoana. Urma sa fac intampinarea insa avocatul mi-a facut o cerere reconventionala. Am depus cererea insa ma roade in continuare acest aspect: In practica juridica se foloseste ca cererea reconventionala sa se interpreteze ca e si cerere de intampinare? (asta mi-a explicat avocatul) Daca nu ce mai am de facut tinand cont ca mai am patru zile termen pentru depunerea intampinarii. Mentionez ca avocatul partii adverse e genul care profita de orice viciu de procedura.
Asta nu e un viciu de procedura. Cererea se putea chema si cerere de facut pantofii magistratului, daca ea indeplineste conditiile unei intampinari si nu a unei cereri reconventionale (banuiesc ca stiti diferentele dintre ele), atunci ea va fi tratata ca o intampinare, indiferent de titlul pe care l-a primit.

krysss

Re: Intampinare gresita?

Post by krysss » 02 Aug 2013, 07:35

Multumesc

Post Reply