Factura - document obligatoriu sau nu ?

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
floryxsx

Factura - document obligatoriu sau nu ?

Post by floryxsx » 01 Feb 2013, 13:43

Buna ziua,

Am o mica situatie : am un imobil cu 4 etaje si facturile pentru utilitati sunt impartite astfel : 2 etaje sunt inregistrate pe persoana fizica, 2 etaje pe persoana juridica. De la furnizorii de gaze nu primesc facturi decat pentru cele 2 etaje inregistrate pe persoana juridica. In urma unui drum efectuat la furnizorul de gaze mi se spune cu stupoare ca nu se emit facturi pentru persoane fizice, doar pentru persoane juridice ! Adica eu platesc si nu stiu ce platesc ??? :shock: domnul de la ghiseu imi spune o suma, eu platesc si astazi sunt instiintata ca eu am facturi neachitate din luna noiembrie in valoare de 1900 lei :scuze: si daca nu le achit pana pe 06.02, mi se intrerupe serviciul de furnizare al gazelor :shock: m-ar interesa daca ma puteti ajuta cu articolul de lege unde se mentioneaza ca facturile se emit numai pentru persoane juridice :regulament: ca sincer, am platit in fiecare luna facturile si acum sa mi se spuna ca am de achitat 1900 lei, m-au cam luat palpitatiile ! :-x

Va multumesc ! :cafea:

flores

Re: Factura - document obligatoriu sau nu ?

Post by flores » 31 Jul 2013, 13:46

cred ca problema ta tine de comunicarea facturilor si nu de emiterea lor, cu atat mai mult cu cat in ultimul timp vor sa scape de aceste costuri prin emiterea facturilor online. furnizorii de utilitati sunt obligati sa emita facturi tuturor clientilor!
Cerere scrisa adresata fiecarui furnizor sa-ti emita factura pe hartie si sa ti-o comunice.

Post Reply