In anul 2004, am facut prostia de a merge la cumparaturi intr-un supermarket, fara a lua cos. Luand mai multe produse in maini, unul dintre ele mi-a scapat in geanta iar dupa ce am platit restul, cand am vrut sa plec, a inceput sa piuie la casa. Urmarea ....... chemat politia, facuta plangere, ........... primit comunicare acasa ca mi s-a aplicat sanctiunea cu caracter administrativ a amenzii.
Toate bune si frumoase.saptamana trecuta, pentru angajare, mi s-a cerut sa declar printre altele daca am fost cercetat.
Avand in vedere cele precizate, se considera ca am fost anchetat?
anchetat????
Re: anchetat????
Nu. Stati linistit. Amenda administrativa nu are caracter penal, deci nu apare nici in cazierul judiciar.dariuuuuus wrote:In anul 2004, am facut prostia de a merge la cumparaturi intr-un supermarket, fara a lua cos. Luand mai multe produse in maini, unul dintre ele mi-a scapat in geanta iar dupa ce am platit restul, cand am vrut sa plec, a inceput sa piuie la casa. Urmarea ....... chemat politia, facuta plangere, ........... primit comunicare acasa ca mi s-a aplicat sanctiunea cu caracter administrativ a amenzii.
Toate bune si frumoase.saptamana trecuta, pentru angajare, mi s-a cerut sa declar printre altele daca am fost cercetat.
Avand in vedere cele precizate, se considera ca am fost anchetat?