anchetat????

Discutii privind procedura penala
Post Reply
dariuuuuus

anchetat????

Post by dariuuuuus » 09 Jul 2013, 21:10

In anul 2004, am facut prostia de a merge la cumparaturi intr-un supermarket, fara a lua cos. Luand mai multe produse in maini, unul dintre ele mi-a scapat in geanta iar dupa ce am platit restul, cand am vrut sa plec, a inceput sa piuie la casa. Urmarea ....... chemat politia, facuta plangere, ........... primit comunicare acasa ca mi s-a aplicat sanctiunea cu caracter administrativ a amenzii.
Toate bune si frumoase.saptamana trecuta, pentru angajare, mi s-a cerut sa declar printre altele daca am fost cercetat.
Avand in vedere cele precizate, se considera ca am fost anchetat?

Guest

Re: anchetat????

Post by Guest » 09 Jul 2013, 23:49

dariuuuuus wrote:In anul 2004, am facut prostia de a merge la cumparaturi intr-un supermarket, fara a lua cos. Luand mai multe produse in maini, unul dintre ele mi-a scapat in geanta iar dupa ce am platit restul, cand am vrut sa plec, a inceput sa piuie la casa. Urmarea ....... chemat politia, facuta plangere, ........... primit comunicare acasa ca mi s-a aplicat sanctiunea cu caracter administrativ a amenzii.
Toate bune si frumoase.saptamana trecuta, pentru angajare, mi s-a cerut sa declar printre altele daca am fost cercetat.
Avand in vedere cele precizate, se considera ca am fost anchetat?
Nu. Stati linistit. Amenda administrativa nu are caracter penal, deci nu apare nici in cazierul judiciar.

Post Reply