act vanzare-cumparare
act vanzare-cumparare
buna ziua am si eu o intrebare ,parintii mei i-au facut acte de vanzare -cumparare fratelui meu mai mare ca sa ma poata inlatura de la mostenire in momentul in care ei vor murii.stiu foarte bine ca fratele meu nu i-a dat nici un ban parintiilor mei ptr vanzare.ei au platit in continoare toate dariile la casa ca si cum era in continoare a lor.tatal meu a decedat ulterior ramanand in viata doar mama care este si ea bolnava de 3 ani la pat,cu paralizie nu poate vb si misca.binenteles ca fratele meu ptr ca el este propietarul casei a decis s-o i-a pe mama la el si sa inchirieze apartamentul.ca sa poata spuna lumii intregi ca el merita acel apartament ptr ca are grija de mama.stiu foarte bine ca aceasta vanzare de fapt ascunde in spate o donatie .eu mai pot face ceva dupa moartea mamei mele sa am si eu dreptul la mostenire.mentionez si faptul ca nu stiu daca chiar este relevant fratele meu detine si apartamentul lui propietate personala asa ca el are 2 si eu nici macar dreptul la 1/2 din partea parintilor nu cred ca mi se pare normal ca el tot si eu nimic (eu locuiesc in chirie)multumesc anticipat