AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Mai stie cineva ceva despre cineva cumva?
angelomiu

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Mesaj de angelomiu » 16 Mai 2013, 14:55

Am vazut abia acum postarea acelei cliente a mea dintr-un mic oras din judetul Dolj si tot cortegiul de postari care au urmat.

Realitatea este ca mi-a platit un onorariu de 200 (douasute) lei - doua milioane lei vechi - pentru o consultatie despre cum sa obtina certificatul de conformitate de la Ministerul Sanatii (actele necesare si procedura). I-am dat-o si a fost multumita la acel moment.

Dar, pentru ca nu a reusit sa isi obtina actele necesare - adica, cu toate spagile pe care le-a dat si favorurile pe care le-a facut - nu a reusit sa le aiba, a revenit la mine dupa cateva luni ca sa ma ocup eu de obtinerea actelor respective.

In conditiile in care am refuzat vehement sa fac demersurile "specifice" (adica, dare de mita+trafic de influenta) a inceput sa ma ameninte si, dupa cum se vede, si-a pus si amenintarile in practica. Dar numai pe net si numai sub pseudonim, de frica ca nu cumva sa "ciripesc" eu ceva pe la anumite Parchete ce stiu despre demersurile sale.

Prin urmare, ce sa apeleze la un "penalist" care sa o invete cum sa faca o plangere penala pentru "inselaciune", asa cum o sfatuia un, probabil, coleg....ce sa mai vorbesc de o plangere la Barou sau actiune civila in instanta, cum erau alte sfaturi.....Cand stii ca ai facut niste fapte care ti-ar asigura minim cativa ani de "vacanta", te feresti ca "dracu de tamaie" de caile legale si recurgi numai la o defaimare josnica sub protectia anonimatului....

Cat despre URIASUL onorariu de 200 (douasute) lei, m-am oferit sa il returnez in mai multe randuri, dar a refuzat. Mai mult, o fosta clienta a mea, care profeseaza acum pe meleaguri anglo-saxone - cea care m-a recomandat si pe care, de asemenea, a atacat-o murdar pe site-uri ale medicilor - a si incercat sa ii dea suma respectiva, dar fara succes, pentru ca, intre timp, contul din care fusese facuta plata fusese inchis.

Sigur, nu contest ca pot exista si avocati care sa ia banii clientilor si sa nu isi faca treaba, dar exista si numerosi clienti care iti "dau teapa" sau, mai rau, ca, in cazul de fata, ajung sa te defaimeze pe net, daca nu vrei sa le "rezolvi - cu mita, trafic de influenta, falsuri si altele asemenea - problemele.

Si mai exista si suficienti "bagatori de seama" care citesc si cred si vin cu solutii, fara sa isi puna cateva minime intrebari (ce onorariu a fost, de ce nu spune nimic despre existenta dovezi ca a fost platit, de ce nu a formulat o plangere si s-o trimita macar la Barou pe email si tot asa)...ca, daca si le-ar fi pus, ar fi inteles, poate, ca e "ceva putred in Danemarca".

Irina Medrut

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Mesaj de Irina Medrut » 03 Iun 2013, 03:40

serafim scrie:si cu ce sunt eu de vina ca acel coleg c-a fraierit ? De ce nu a-ti cerut un contract? macar scanat putea sa vi-l trimita, banii i-ati trimis macar in contul cabinetului sau lui asa ca pers. fizica. Ce sunt eu de vina ca a-ti dat de un astfel de om?

Credeti ca daca sunteti medic si sunteti corecta nu aveti colegi excroci ? V-ar place sa fiti bagata in aceeasi oala cu ei ?

Atat despre acest subiect si vorba unei colege de pe forum
"Sfaturi putem da, dar minte nu."

Avatar utilizator
serafim
Membru de baza
Membru de baza
Mesaje: 1556
Membru din: 02 Sep 2004, 13:00
Localitate: Timis

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Mesaj de serafim » 03 Iun 2013, 20:35

crezi d-soara ca daca m-ai citat ai raspuns la postare ?
spune macar de ce ai citat cele scrise de mine
" Nu ca ma intereseaza , dar, vreau sa stiu ! "

Vizitator

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Mesaj de Vizitator » 05 Noi 2013, 20:56

serafim scrie:v-am intrebat ce fel de dovezi detineti in ce cont i-ati trimis banii in contul personal sau contul cabinetului asta fiind singura d-voastra dovada actualmente pe actualul cod de procedura in care corespomdenta pe e-mail este doar inceput de dovada...

dar detalii in acest sens nu ati dat doar ati aruncat cu pietre in toti !

Mariav
nu induce in eroare mai ales daca nu citesti ce a postat !
1. stie cine este , stie nume stie ca este av. de pe tablou
2.sa se adreseze baroului cu ce ? ce probe are ?
3. a se adreseze politiei ? a depasit termenul au trecut 8 luni !!!Atentie mare si la avocatul dan bocioaga din Constanta ,este tepar ,incaseaza onorariul si nu face nimic pentru client !!!!!!!!!!!!!!

Laura

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Mesaj de Laura » 02 Sep 2016, 19:53

Buna ziua , am si eu aceeasi problema cu diferenta ca am platit o suma imensa ca avans unui av intr- un proces de divort iar acesta m-a tepuit... pe bune desi se da mare credincios. Nici macar intampinare nu mi-a facut nici macar nu a citit dosarul , cu 2 zile inaintea incheierii celor 25 de zile am reusit sa angajez alt Avocat mai putin celebru dar integriteit . Intrebare : mai pot recupera avansul avand in vedere ca am contract iar pe chitanta cu care am platit la banca am specificat nr dosar +avans contract.

FlaviusAlex

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Mesaj de FlaviusAlex » 05 Mai 2017, 08:45

Numai in romania dai de tepari ... !

popescu lazar

Re: AM PLATIT UN AVOCAT CA SA MA MINTA ? :-(

Mesaj de popescu lazar » 28 Apr 2018, 14:57

madam av.Mihaela Anghelus ..mai bine ti-ai plati datoria d 1500 lei catre zugravul Laurentiu...ca esti atat de amarata ca l-ai tepuit si pe asta.( in afara de faptul ca ai ajuns sa te imprumuti de cate o tigara LM ). Nu recomand aceasta avocata tepara care ia banii inainte ( ca la c...) si nu presteaza nimic pt.banii luati. Nu o angajati ca ramaneti si fara bani si fara reprezentare.

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator