Am importat auto care apare ca fiind inmatriculat deja in RO

Discutii privind Contenciosul Administrativ
Post Reply
Contac Radu

Am importat auto care apare ca fiind inmatriculat deja in RO

Post by Contac Radu » 01 Mar 2013, 12:24

Cu multa stima, Apelez la experienta, amabilitatea si la inaltele cunostinte juridice ale Dvs. Am o problema deosebit de grea si totodata dureroasa, realizand cu multa amaraciune tara in care ma aflu (Romania). Problema:in luna iulie 2012 am cumparat o autoutilitara din Italia,dorind sa o inmatriculez in Romania, prezentandu-ma cu toate actele necesare inmatricularii, la ghiseul organului competent, mi se spune ca nu poate fi inmatriculata deoarece rezulta imatriculata in un alt oras al Romaniei (autoutilitara fiind importata din Italia).dupa multe incercari, audiente la comandantul politiei imatriculare, audiente la prefect, primesc acelasi raspuns ca utilitara mea nu poate fi inmatriculata deoarece rezulta inmatriculata in alt judet al tarii.cercetand lucrurile, am aflat ca acest autovehicul a fost vandut uin anul 2011 unei societati de autotransporturi din Italia (societate italiana) si ca la momentul exportarii din Romania in anul 2011, acest autovehicul nu a fost radiat.acum aceasta autoutilitara rezulta imatriculata in Romania proprietar fiind societatea romaneasca de autotransport ce a vandut o in Italia in anul 2012.socitatea romaneasca ce a exportat camionul din Romania nu mai exista, iar eu am investit 30.000 euro intr un camion ce nu l pot folosi!..am 7 luni de zile de cand bat la multe usi si mi se spune acelasi lucru, NU POATE FI INMATRICULAT!!! Sperand in ajutorul Bunului Dumnezeu,in amabilitatea si capacitatile juridicie ale Dvs,va multumesc anticipat si sunt in asteptarea unui raspuns de la Dvs
cu respect Radu Contac.

Post Reply