In 2003am cumparat o casa cu tere sub semnatura privata,iar in2012 am vandut.adica sa facut un antecontract de vanzare cumparare,si sa stabilit ca cel tarziu la sfarsitul lunii noiembriei o sa se achita ,inainte de primul proces pt.intabulare.
In octombrie am fost anuntati ca din cauza avocatei care nu a facut documentatia trebe aminat cu doua luni plata.sa facut un nou catract pe care cumparatorii au schimbat dupa placul lor.adica sunt doua pagini cu doua datari diferite si semnate numai pe o singura pagina fara nune si semnatura.a fost deja si primul proces in care sa stabilit taxele.noi din pacate nu suntem in tara fiidca avem un copil bolnav si care nu se poate trata in tara.nu putem contacta pe ei nu raspund la tel. emeluri nimic ni sa transmis ca o vom primi banii numai cand ei au gata cf.tot pe nunele lor.adica cind vor ei.problema e ca si eu am cuparat o alta casa avansul am dat si ce a trebuit sa renovez dar daca nu achit in 10 zile trebuie sa golesc casa si ajung pe strada cu doi copii.nu ma ajuta ninei ce pot sa fac.
multumesc
Intampinare