Diploma Spiru haret 2009

Discutii privind Contenciosul Administrativ
Post Reply
marian2

Diploma Spiru haret 2009

Post by marian2 » 30 Jan 2013, 18:46

Am terminat facultatea de sociologie-psihologie la Universitatea Spiru Haret promotia 2009. Am fost incadrat pe baza adeverintei eliberate in anul 2009 de la invatator la profesor. De atunci in fiecare an am adus o noua adeverinta din care reiesea ca am absolvit facultatea de sociologie-psihologie la Universitatea Spiru Haret promotia 2009. Momentan ma aflu in proces cu Universitatea Spiru Haret si cu Ministerul Invatamantului. Daca detin certificat de grefa prin care dovedesc ca procesul se afla pe rol la Tribunalul Bucuresti, este corect ca acum sa mi se faca o noua incadrare ca invatator? Ce pot face ? Voi contesta decizia, dar ce argumente legale pot aduce in favoarea mea ?
Va multumesc!

Leon Carmen

Re: Diploma Spiru haret 2009

Post by Leon Carmen » 30 Jan 2013, 20:03

Pe dvs. v-a retrogradat până la lămurirea situatiei diplomei si v-a impiedicat sa va folositi dreptul rezultat în urma terminării facultăţii, prejudiciindu-va astfel in drepturile dvs. prevazute de lege. MECTS a girat cu antetul sau atâtea diplome care au produs efecte fata de terti, invalidandu-le apoi prin OUG si HG, invocandu-si astfel propria turpitudine. Dvs. nu aveti nici o vina, sunteti doar victima unei administrari defectuoase in domeniul invatamantului. Faceti o plangere prealabila institutiei care v-a emis decizia, apoi solicitati anularea ei in instanta.

Post Reply