Buna ziua,
Nu stiu sa folosesc termeni juridici pentru a va descrie problema pe care o am si atunci o sa va povestesc cu cuvintele mele. Sper sa intelegeti ce vreau sa spun si sa ma ajutati in acest sens. In blocul unde locuiesc s-au incheiat contracte intre fiecare apartament si un pfa pentru a realiza izolarea termica a blocului. In contract era stipulat ca la inceput se da 50% din valoarea lucrarii si dupa finalizare se va da si restul de 50%. Cei 50% i-au fost dati (ba mai mult, sunt apartamente care au dat si 100%)(am primit chitante pentru banii dati)dar nu prea mai vine la munca, evita sa vb cu noi la telefon, spune ca nu mai are bani cu ce sa cumpere materiale si sa platesca muncitorii(am inteles ca pe muncitori nu i-a mai platit de 2 luni-asta am aflat acum chiar de la un muncitor).
Intrebarea mea este cum putem sa-l fortam (legal) sa termine lucrarea? Cum putem sa ne folosim de contractul pe care l-am incheiat cu dansul pentru a-l obliga sa termine lucrarea sau sa dea banii inapoi persoanelor carora nu le-a terminat lucrarea?
Astept un raspuns cat mai urgent deoarece nu stiu cat timp mai vine pe aici. Multumesc anticipat.
contract de prestari servicii cu un pfa pentru izolare bloc
Re: contract de prestari servicii cu un pfa pentru izolare b
In instanta puteti rezolva diferendul