Am un dosar de inselaciune si am ajuns in cele din urma la aceasta faza:Prin urmare existand suficiente elemente care sa conduca la retinerea vinovatiei invinuitiilor in savarsirea infractiunii de inselaciune astfel cum este definita in art.215.alin.1 cod penal,urmeaza a se face aplicarea in cauza a prevederilor art.278 alin.8,lit.c cod procedura penala,in sensul admiterii plangerii,desfiintarii rezolutiei cu retinerea cauzei spre rejudecare in complet legal constituit.
Ce nu inteleg este faptul ca desi avocatul mia spus ca ,,ii judeca penal",de un an si 3 luni nu mai terminam cu amanarile,cea care are avocat nu s-a prezentat niciodata si nici nu se cere sa se prezinte,iar pe alti doi ii tot citeza in strainatate citatiile se intorc fara sa ajunga la destinatar,in tara au fost citati la domiciliile declarate,la primarie cat si la afisier la tribunal si nu se mai termina odata.
Intrebarea mea este urmatoarea:Ce inseamna,,rejudecarea in complet legal constituit si ce ar trebui sa fac pentru a termina cu amanarile?
buna ziua