Mostenire la casa parinteasca

Succesiuni, Terenuri, Constructii, Dezmembraminte, Societati Comerciale
Post Reply
Lauretta

Mostenire la casa parinteasca

Post by Lauretta » 15 Jul 2012, 14:17

Buna ziua! Tatal meu a decedat de un an, iar eu i-am fost alaturi impreuna cu mama la toata suferinta lui pe parcursul de aprox 2 ani( spitale, interventii medicale, medicamente,.... inmormantare, praznice, cavou..etc) toate suportate de mine si sotul meu. Specific ca pe atunci eram in Italia si nu va mai spun naveta facuta de nenumarate ori....
In final, ptr ca mama sa nu ramana singura ne-am transferat in Romania..., am abandonat totul acolo( servicii, rudele sotului meu, el fiind italian) am cheltuit aprox 70.000€ de cand suntem in Romania( imbunatatirea casei parintesti) iar acum sunt disperata si desgustata de " numerele" date de mama mea... : m-a aruncat afara din casa de 4 ori pana acum, amenintari ca vinde casa.. si tineti cont ca inca nu ne-a luat in spatiu....
Suntem disperati, rudele mamei sunt de acord cu ea, iar eu chiar ma simt dezarmata si umilita, va rugam ajutati-ne cu un sfat.
Multumesc anticipat

decalex

Re: Mostenire la casa parinteasca

Post by decalex » 16 Jul 2012, 13:50

1. faceti succesiunea dupa tatal dumneavoastra, astfel ( presupun ca, casa era si a lui) dupa aceea nu are cum sa va mai scoata afara ca aveti si dumneavoastra drepturi

Post Reply