teren cu 3 proprietari

Succesiuni, Terenuri, Constructii, Dezmembraminte, Societati Comerciale
Post Reply
razvan000

teren cu 3 proprietari

Post by razvan000 » 26 Jun 2012, 12:58

Am mai citit despre unele situatii asemanatoare dar sunt ceva mai vechi.
Va rog am nevoie de unele sfaturi pentru situatia mea: mama a cumparat in 1995 o casa si teren, in total 120 mp, a platit pentru toata suprafata, dar nu a fost atenta si oamenii de bine (notar, vanzator) au trecut in contract ca vanzare doar 5/8 din suprafata, pentru restul fiind doi proprietari pe care nu i-a cunoscut si nu i-a vazut vreodata. Dupa atatia ani in care mama a platit toate darile pentru toata suprafata (teren + casa), in 2012, la administratia financiara cand sa plateasca impozitul, mai ca au batut-o ca este in situatia in care este si nici nu au vrut sa-i explice ce are de facut - impozitul nu l-a platit. In aceste conditii, am incercat eu sa aflu cate ceva, dar pe cuvant ca nu pot sa inteleg firea lucratorilor de la administratia financiara : cine sunt? de ce ma intereseaza? pe cine reprezint? sa vina si ceilalti proprietari ca sa putem sa va comunicam informatii? fapt pentru care nu sunt lamurit chiar daca comportamentul meu vis-a-vis de dansii nu a depasit limita respectului. Asta o fi de vina!?
Va rog sa ma sprijiniti cu o solutie sau un sfat in ceea ce priveste aceasta situatie, sunt depasit din punct de vedere al relatiilor, al cunostintelor de natura juridica, neavand alte oportunitati in viitorul apropiat sau indepartat decat de a locui in casa respectiva cu toate formele legale si darile achitate. Mai ales ca dintr-o casa de paianta, prin investiti continue din salarii, am realizat un camin acceptabil.
Va multumesc!

Post Reply