insolventa

Contestatia, Reorganizarea, Raspunderea, Falimentul.
Post Reply
Guest

insolventa

Post by Guest » 27 Mar 2012, 12:26

Am fost actionar si administrator la o SC. care a intrat in insolventa, s-a declarat si falimentul si am aflat toate acestea dupa incheierea procedurii.Pe intraga perioada a procedurii am fost citat la o adresa care nu imi mai apartinea cu muilt timpo inaintea deschiderii procedurii si asociatul meu a transmis cu rea credinta fosta mea adresa.Procedura s-a inchis ca si cum societatea nu ar fi avut patrimoniu.In realitate societatea avea bunuri mobile, bunuri ce se aflau sub sechestru pus de ANAF.Am dovada ca am cerut executarea sechestrului si acesta nu s-a valorificat.Am dovada ca am scris fostului asociat si administrator ca din motive de sanatate ii predau activitatea si bunurile societatii.
Am facut recurs si CURTEA DE APEL a respins recursul considerand ca nu sunt parte activa in proces.Hotararea este irevocabila. Cum pot demonstra ca inchiderea procedurii s-a facut fara a tine cont de bunurile societatii, bunuri a caror valoare acopera debitele.Aceata demonstratie imi este necesara la o eventuala atragere a raspunderii materiale indreptate impotriva mea.
Multumesc!

chitu carmen

Re: insolventa

Post by chitu carmen » 27 Mar 2012, 12:54

Faceti plangere lichidatorului care s-a ocupat de procedura de lichidare.

Cuculis

Re: insolventa

Post by Cuculis » 28 Mar 2012, 10:40

Puteit incerca una din caile extraordinare de atac daca sunt indeplinite conditiile

Post Reply