in 2011 am vandut un teren agricol unei persoane.sa facut un antecontract fals,si anume nu apare numele notarului,socitatea,stampila etc..,este o foaie alba in care se confirma ca am primit pe teren suma de 50000ron.notarul respectiv,daca este notar nu mi-a dat voie,a spus ca nu se procedeaza asa,-sa pun clauza ca intr-un anumit termen sa finalizam actul vanzare-cumparare, daca nu cumparatorul pierde tot..termen care a fost valabil pana pe 25.11.2011,sotul meu nu a fost lasat ca martor,in schimb el a avut martor pe respectivul domn notar,daca este<cand mi-a dat banii nici macar nu i-am numarat,fapt ptr.care nu au fost toti.,acel act facut la notar,nici macar nu m-au lasat sa il citesc,le-am spus ca am probleme cu vederea si nu vad,fapt ptr care am semnat aceasta foaie.am fost sfatuita de catre judecatorul de serviciu tribunal ploiesti sa merg sa depun o plangere penala la DNA ploiesti ptr urm.infractiuni-inselaciune,uz de fals si fals in acte,-titlul de proprietate mi la oprit spunandu-mi ca nu mai am nevoie de el.ce ma sfatuiti va rog,am luat legatura cu acest cumparator,i-am spus ca depun plangere penala,la care el mi-a spus sa nu ma duc,ca imi mai da 10000ron in plus.i-am cerut maI mult,a spus sa astept.ce ma sfatuiti ,sa fac plangere]