Buna ziua!
Numele meu este Octavian Mocanu si va cer ajutorul in lamurirea urmatoarei situatii legate de succesiune:
- in 2005, cand a avut loc decesul mamei mele, mostenitori au ramas subsemnatul si 2 nepoate majore (fiicele fratelui meu decedat inaintea anului 2005)
- din neglijenta s-a amanat efectuarea succesiunii pina in acest moment
- in momentul de fata nepoatele sunt plecate in afara tarii si nu am nicio posibilitate sa iau legatura cu ele, deoarece nu cunosc domiciliul lor actual si nici o alta ruda/cunostinta nu il cunoaste
este necesar sa deschid succesiunea deoarece au aparut ceva complicatii in legatura cu plata unor impozite pentru terenul mostenit si nu stiu cum sa procedez...
v-as ruga daca ati mai intalnit aceasta situatie sa imi spuneti cum se poate proceda (bine, daca exista o procedura notariala este in regula, oricum trebuie sa apelez la notar, vroiam doar sa stiu care sunt pasii ce trebuie facuti)
Va multumesc anticipat!
succesiune cu probleme
Re: succesiune cu probleme
Deschideti un proces pentru succesiune si veti pune in vedere instantei ca nu le cunoasteti domiciliul si ca doriti sa fie citate prin publicitate
Re: succesiune cu probleme
Multumesc mult pentru raspunsurile prompte!
singurul lucru inca neclar este urmatorul: procedura o incep la notar (unde datorita imposibilitatii contactarii celorlati mostenitori) si va fi continuata la judecatorie
sau
ma adresez direct judecatoriei?
asta este partea putin neclara pentru mine...
singurul lucru inca neclar este urmatorul: procedura o incep la notar (unde datorita imposibilitatii contactarii celorlati mostenitori) si va fi continuata la judecatorie
sau
ma adresez direct judecatoriei?
asta este partea putin neclara pentru mine...