succesiune cu probleme

Succesiuni, Terenuri, Constructii, Dezmembraminte, Societati Comerciale
Post Reply
livulik

succesiune cu probleme

Post by livulik » 17 Jan 2012, 21:36

Buna ziua!
Numele meu este Octavian Mocanu si va cer ajutorul in lamurirea urmatoarei situatii legate de succesiune:
- in 2005, cand a avut loc decesul mamei mele, mostenitori au ramas subsemnatul si 2 nepoate majore (fiicele fratelui meu decedat inaintea anului 2005)
- din neglijenta s-a amanat efectuarea succesiunii pina in acest moment
- in momentul de fata nepoatele sunt plecate in afara tarii si nu am nicio posibilitate sa iau legatura cu ele, deoarece nu cunosc domiciliul lor actual si nici o alta ruda/cunostinta nu il cunoaste

este necesar sa deschid succesiunea deoarece au aparut ceva complicatii in legatura cu plata unor impozite pentru terenul mostenit si nu stiu cum sa procedez...

v-as ruga daca ati mai intalnit aceasta situatie sa imi spuneti cum se poate proceda (bine, daca exista o procedura notariala este in regula, oricum trebuie sa apelez la notar, vroiam doar sa stiu care sunt pasii ce trebuie facuti)

Va multumesc anticipat!

Cuculis

Re: succesiune cu probleme

Post by Cuculis » 18 Jan 2012, 16:31

Deschideti un proces pentru succesiune si veti pune in vedere instantei ca nu le cunoasteti domiciliul si ca doriti sa fie citate prin publicitate

C_A_Coltuc

Post by C_A_Coltuc » 18 Jan 2012, 16:35

Trebuie sa deschideti procedura de succesiune notariala.

livulik

Post by livulik » 18 Jan 2012, 17:05

Multumesc mult pentru raspunsurile prompte!

singurul lucru inca neclar este urmatorul: procedura o incep la notar (unde datorita imposibilitatii contactarii celorlati mostenitori) si va fi continuata la judecatorie
sau
ma adresez direct judecatoriei?

asta este partea putin neclara pentru mine... :wall:

Post Reply