Un site imi cere copie dupa C.I.

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
Paul

Un site imi cere copie dupa C.I.

Post by Paul » 09 Jan 2012, 20:53

Salut....Am o intrebare si cred ca este cel mai indicat loc sa mi se raspunda.....
Este vreo problema daca trimit unei case de pariuri online o copie C.I ?
Multe voci spun ca ar putea face o sumedenie de ilegalitati......este adevarat? Parerile sunt impartite si nu mai stiu ce sa cred .....as vrea o parere specializata si competenta...

Multumesc anticipat.
Cu stima si respect Paul H

bobocel

Re: Copie C.I

Post by bobocel » 09 Jan 2012, 22:54

da. este o mare problema. la ce le trebuie lor cartea ta de identitate?

te sfatuiesc sa nu le trimiti nimic. te poti trezi dupa....cu niste datorii pe care nu le-ai facut tu personal...

agenda

Post by agenda » 10 Jan 2012, 00:00

exact. cu alte cuvinte asculta "vocile".

Paul

Post by Paul » 10 Jan 2012, 00:10

Le trebuie sa imi verifice identitatea ca sa imi vireze bani ....sa nu fiu minor....
casa e bwin.....ei sunt seriosi ..dar degeaba ...daca zici sa nu le dau n-o sa le dau ....cu toate ca am vreo 250 de euro de scos..

Mai bine pierd 250 de euro decat sa ma trezesc cu datorii de mii de euro.....

aspy

Post by aspy » 10 Jan 2012, 08:31

de ce nu incerci sa te prezinti personal la ei? ;)

administrator
Site Admin
Site Admin

Post by administrator » 10 Jan 2012, 14:30

Scanezi o copie pe care scrii cu text mare si semi-transparent "pentru casa de pariuri Bwin". Scrisul sa fie undeva pe mijloc ca sa acopere cat mai multe elemente.

Daca nu stii sa pui text transparent, atunci pune o bucatica de hartie pe scanner, sub buletin, in dreptul randurilor de jos care contin tot felul de cifre. Pe hartie sa scrii pentru cine ai facut copia.

Oricum e greu de crezut ca una din cele mai cunoscute case de pariuri din lume, vine in Romania sa faca un credit "doar cu buletinul" tau.
Site Admin
Avocatura Com

Post Reply