NU STIU CUM SA PROCEDEZ!

Discutii privind procedura civila
Post Reply
alpha

NU STIU CUM SA PROCEDEZ!

Post by alpha » 09 Mar 2005, 18:59

Ce imi sugerati pentru rezolvarea urmatoarei spete?
Care este calea favorabila pentru angajatorul care are de recuperat de la unul dintre angajati o suma ce reprezinta contravaloarea marfii de care raspundea? Concret: Conducatorul auto semneaza de primire marfa pe care urma sa o transporte in alta localitate (aviz de insotire a marfii), iar la destinatie s-au constatat in scris (proces-verbal semnat si de conducatorul auto) unele lipsuri. Acum conducatorul auto este dispus sa plateasca contra-valoarea prejudiciului, dar cum pot sa-i opresc acei bani fara o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva? Daca stiti o alta cale prin care pot incasa acesti bani si totusi sa fiu acoperita lega, va rog ajutati-ma.

dellutza

Post by dellutza » 09 Mar 2005, 19:02

Postarea aceluiasi mesaj de mai multe ori, pe topicuri diferite, nu cred ca reprezinta solutia problemei tale

alpha

Post by alpha » 09 Mar 2005, 19:09

Multumesc de "ajutor"! Lucrul acesta l-am facut deoarece nu toata lumea citeste toate mesajele.

norocel

Post by norocel » 10 Mar 2005, 17:57

Poate sa plateasca direct la casierie si ii eliberezi o chitanta (asta inseamna ca a platit de buna voie si nu mai trebuie hotarare judecatoreasca).

balanel

Post by balanel » 14 Mar 2005, 14:40

Parerea mea: angajament de plata semnat de cond. auto, care sa aiba la baza procesul-verbal semnat de acelasi conducator, care constata lipsurile si care sa faca o evaluare pentru determinarea exacta a pagubei (altfel, s-ar putea imagina o situatie in care, dupa ce plateste, poata sa introduca o actiune pentru plata nedatorata, imbogatire fara just temei)

Post Reply