BCR nu tine cont de asigurarea de deces
BCR nu tine cont de asigurarea de deces
Sotul meu a decedat in 2010, avea un credit BCR si o asigurare in caz de deces. Am depus dosarul de daune cu toate actele cerute in timp util(2 sapt de la deces)pana in prezent nu am primit nici un raspuns de la bcr,desi am facut si o adresa scrisa prin care am cerut urgentarea cazului(si telefonic la 2-3 zile).Bcr a vandut creditul unei firme de recuperari anul trecut in noiembrie,aveam 5 ani de cand plateam acest credit.spuneti-mi ce pot face si unde sa ma mai adresez pt k eu nu pot plati acest credit(am si o fetita de 8 ani in grija care nu are nici un venit). Va multumesc.
Re: BCR nu tine cont de asigurarea de deces
Creditul nu a fost vandut, ci a fost transmis la Suport Colect, care este o institutie nefinanciar-bancara de recuperare a creditelor bancare restante, ceea ce inseamna ca dumneavoasra figurati ca restantier la banca. Trebuie sa notificati banca in scris, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, despre situatia dumneavoatra financiara actuala si ca aveti nevoie de o reesalonare care sa corespunda veniturilor dumneavoastra actuale. De asemenea, sa solicitati sa va transmita, in scris, raspunsul lor privind stadiul dosarului de daune.
Re: BCR nu tine cont de asigurarea de deces
atunci ce dracu rost mai are asigurarea aia daca trebuie biata femeie sa ceara reesalonare? niste hoti ordinari