Salutare
Ma numesc Doru si azi am gasit acest site pe google. Am si eu nevoie de cateva informatii. Daca acest topic nu este unde trebuie sa fie va rog sa ma scuzati si rog un moderator sa il puna la locul lui.
Problema mea este putin mai delicata, asa ca o sa incerc sa va explic putin. Eu am trait fara familie pe strazi, case de copi, centre de minori. La un moment dat am ajuns sa cunosc oameni care regret acuma. Am inceput sa imblu cu ei si sa furam din magazine. Dupa mai multe spargeri de magazine am fost prinsi. Am primit o pedeapsa de un an din care am facut 8 luni si am iesit pe eliberare conditionata. Am fost cuminte o perioada dar find ca nimeni nu ma angaja din cauza ca aveam cazire a treuit sa fac din nou prosti. AM fost prins din nou si de aceasta data am primit 6 luni pentru Tentativa de Furt. (Dupa ce am iesit prima data eu am plect in Portugalia si procesul pentru Tentativa de furt sa facut in lipsa mea.) Am circulatin toata europa si nu am avut nici o problema dar la un moment dat am vrut sa ma intorc in romania si pe aeroport am fost retinut din nou pentru acea tentativa de furt. Am fost inchis din nou 6 luni din care am facut 4. Dupa ce am iesit a 2 ora am fost oprit de un post de politie care a spus ca mai au ceva fapte inpotriva mea si am dat o declaratie cum ca a fost adevarat de si nu imi aduc aminte sa fi facut eu accea pedeapasa, dar de frica ca ma vor bate iara fara motiv am scris ce au dictat ei, fara avocat fara nimic. Dupa mau lasat sa plec si am plecat din nou din tara.
Acuma am o viata normala si cinstit, muncesc si imi castig traiul cinstit, problema este ca in 4 luni voi avea un copil, sunt foarte bucursc si stiu ca am o responsabilitate mare acuma.
Ce vreau eu sa aflu acuma este daca sunt dat in urmarire in romania si daca da ce sanse am sa platesc o cautiunie sau sa fac munca in folosu comunitati, sau orice numai nu puscarie acuma cand am inceput in final sa am o viata cinstita si sa construiesc ceva... NU vreau sa stric tot ce am construit pana acuma.... As vrea daca se poate sa ma ajutati sau sa ma indrumati... Eu sunt plecat din romania de 4 ani, pasaportul mi-a expirat si acum nu stiu ce sa fac.... Inca o data nu vreau sa creasca copilul singur si sa stric tot ce am facut pana acuma.... O sa va las un id de mess si un email aici, in cauzl in care vreti sa ma ajutati cu sfaturi sau informatii....
Email: dm.vlas@gmail.com
ID: dm.vlas
Va multumesc inca o data si va rog sa ma iertati ca am scris asa de mult. Dar vreu sa stiu ce pot face sa nu imi distrug viata din nou.... Daca aveti nevoie de informatii despre mine o sa vad dau tot.
Am nevoie de informatii...
Re: Am nevoie de informatii...
Buna seara!
ati fost citat la o adresa din Romania?
Scrieti-mi pe MP=mesaj privat aici pe forum, numele complet al dvs si va spun daca este sau a fost vreun proces pe rol pana la aceasta data.
ati fost citat la o adresa din Romania?
Scrieti-mi pe MP=mesaj privat aici pe forum, numele complet al dvs si va spun daca este sau a fost vreun proces pe rol pana la aceasta data.
Re: Am nevoie de informatii...
Multumesc frumos pentru acest raspuns rapid. O sa iti dau un pm cu detalile mele. Inca o data multumesc din tot sufletul meu.