am pierdut la recurs. ce pot sa mai fac?

Discutii privind Contenciosul Administrativ
Post Reply
ana_maria

am pierdut la recurs. ce pot sa mai fac?

Post by ana_maria » 29 Apr 2011, 12:41

buna ziua,
pe scurt, situatia este urmatoarea: am dat in judecata Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale la Tribunal. am castigat procesul si AJPS a facut recurs, la Curtea de Apel, pe care l-a castigat. Decizia Curtii de Apel s-a dat pe data de 28 martie 2011, dar nu mi-a fost comunicata. Am cerut-o eu de la registratura si am ridicat-o astazi, 29 aprilie 2011. La sfarsitul Deciziei scrie "Irevocabila". Pot sa mai fac ceva? sa fac la randul meu vreun recurs? daca da, unde? se poate apela la instante internationale?
multumesc anticipat pentru raspunsuri :)

angel

Re: am pierdut la recurs. ce pot sa mai fac?

Post by angel » 29 Apr 2011, 15:27

nu mai puteti, decat o eventuala revizuire sau contestatie...daca sunt motive.

ana_maria

Post by ana_maria » 29 Apr 2011, 18:13

multumesc mult pentru raspuns, si va mai deranjez cu o intrebare:
eu am primit citatie pentru data de 21 martie 2011, la judecarea recursului. din nefericire nu m-am prezentat (dar trimisesem in termen intampinarea), si judecarea recursului s-a amanat pentru data de 28 martie 2011. pentru aceasta noua data nu am mai primit citatie. poate acest fapt sa constituie motiv pentru o contestatie in anulare?
ca o paranteza, revizuire nu pot cere, deoarece a trecut mai mult de o luna de la pronuntare, si eu nu am stiu ca hotararile de recurs nu se comunica, altfel ma duceam mai repede sa cer o copie..

razman

Post by razman » 04 May 2011, 19:08

ana_maria wrote: eu am primit citatie pentru data de 21 martie 2011, la judecarea recursului. din nefericire nu m-am prezentat (dar trimisesem in termen intampinarea), si judecarea recursului s-a amanat pentru data de 28 martie 2011. pentru aceasta noua data nu am mai primit citatie. poate acest fapt sa constituie motiv pentru o contestatie in anulare?
Nu dupa Legea 202/2010. Daca ati fost citata la primul termen, pentru termenele urmatoare se considera ca le aveti in cunostinta.

Post Reply