Club Privat -> Reglementari/Legi - Nelamuriri !

Discutii privind Dreptul Civil, Noul Cod Civil si Noul Cod de Procedura Civila
Post Reply
nueucitu

Club Privat -> Reglementari/Legi - Nelamuriri !

Post by nueucitu » 08 Mar 2005, 05:03

Nu am stiut unde sa pun intrebarea...si imi pare rau daca am gresit categoria.
Problema mea este foarte simpla : Am un internet cafe si incerc sa fac o selectie a clientilor. Am introdus legitimatii de membru, am avut o vreme paza care verifica aceste legitimatii. Am reusit sa mai "aleg" clientii si sunt relativ multumit.
Intrebari : ce legi reglementeaza functionarea unui "club privat" ? - exista asa ceva?. un client care patrunde in club fara a avea legitimatie si nici acordul meu, incalca vreo lege ?
Va multumesc.

dinubocos

Post by dinubocos » 08 Mar 2005, 13:47

Cauta un jurist sau un avocat, cere sa iti redacteze un regulament al clubului tau si pune-l in aplicare. Spatiul in care isi desfasoara activitatea clubul este spatiu privat si nimeni nu poate sa intre fara acordul tau.

Lmihai

Post by Lmihai » 08 Mar 2005, 13:48

Poti infiinta o asociatie fara scop lucrativ in conformitate cu dispozitiile O.G. nr. 2/2000, care va desfasura activitati de recreere in interesul personal, nepatrimonial al asociatilor si pe care o vei denumi "CLUBUL X".

dinubocos

Post by dinubocos » 08 Mar 2005, 13:51

Si in jurul unui SRL isi poate organiza un astfel de CLUB. Formele prevazute de OG 26/2000 nu cred ca sunt oportune deoarece el desfasoara o activitate lucrativa.

Trebuia sa stabileasca un set de reguli pe care clientii sa le respecte.
Ia ca exemplu magazinele cash&cary unde exista case speciale pentru cei ce cheltuiesc sume mari in acel magazin si primesc o legitimatie speciala.

Lmihai

Post by Lmihai » 08 Mar 2005, 14:13

Este adevarat ca magazinele cash@carry ofera un tratament preferential clientilor care cheltuiesc o anumita suma, insa, cu toate acestea, nu interzic accesul celorlalti clienti.

Post Reply