Buna tuturor!
Am cautat in discutiile anterioare si nu am gasit niciun post similar. Daca gresesc, va rog redisrectionati-ma voi unde ar trebui sa postez.
Propunerea mea de discutie este urmatoarea:
Eu sunt avocat in Baroul Bucuresti de 3 ani. In luna aprilie mi-am infiintat cabinet individual si mi-am facut un site, unul din foarte putinele mijloace de publicitate permise noua.
Fiind de buna credinta (mai bine zis fraiera pentru ca cei mai multi avocati nu fac asta si nici nu-i doare capul), am inaintat Baroului o cerere de avizare a site-ului.
Preaminunatul corp profesional, care ar trebui sa vegheze la dezvoltarea noastra profesionala, imi respinge cererea si imi da un raspuns in bataie de joc prin care imi spune ca nu sunt indeplinite conditiile art. 236 din Statut. Punct. Fara sa indice ce conditii nu sunt indeplinite ca sa poata si proasta sa rectifice unde e cazul, daca e cazul! Asta evident dupa ce eu platisem domeniul si gazduirea pentru un an de zile.
Rafuiala constand in memorii, audiente la decan, contestatie la UNBR in atentia consiliului si a comisiei permanente a ramas fara rezultat, astfel incat vreau sa-i dau in judecata.
Voi ati avut vreodata ceva de impartit cu Baroul? V-ati mai intalnit cu asa situatii? Aveti ceva sugestii pentru mine?
Mersi anticipat!
Abuz Baroul Bucuresti