partaj voluntar
partaj voluntar
buna seara v-as ruga sa-mi spuneti ce modalitati exista pentru anularea sau revocarea unui partaj voluntar intocmit la notariat de catre noi cei 3 copii si mama noastra partaj realizat dupa ce s-a facut c.m de pe urma tatalui.Partajul ii da dreptul de folosinta al imobilului si terenului mamei pe toata durata vietii fara a fi deranjatanoi intrand cu drept de folosinta dupa moarte mamei.Unul din frati s-a plictisit sa tot astepte decesul mamei merge la imobil si o ameninta mereu caci el este proprietar si ca oricind poate sa o evacueze motiv pentru care am dori sa rvocam sau sa anulam acest act va rog mult sa-mi raspunde-ti.
Re: partaj voluntar
il puteti anula in instanta, asta teoretic...practic insa...greu de crezut ca veti putea...
i-ati cedat mamei dreptul de uzufuruct si acum v-ati razgandit?
daca fratele care merge si ai face scandal si o ameninta, nu se potoleste, s-ar putea ca mama sa se cam sature de fitele lui si acesta sa aiba probleme...nemaipunand la socoteala si faptul ca ar trebui sa aiba un minim de respect fata de aceasta...
cam cat s-a chinuit si a muncit fratele pentru casa si terenul respectiv?!daca nu munceau parintii si nu deceda unul dintre ei, n-avea nimic...asadar, sa munceasca si el o viata si sa-si faca alta casa daca nu mai are rabdare si vrea ca s-o lase pe mama pe drumuri.
i-ati cedat mamei dreptul de uzufuruct si acum v-ati razgandit?
daca fratele care merge si ai face scandal si o ameninta, nu se potoleste, s-ar putea ca mama sa se cam sature de fitele lui si acesta sa aiba probleme...nemaipunand la socoteala si faptul ca ar trebui sa aiba un minim de respect fata de aceasta...
cam cat s-a chinuit si a muncit fratele pentru casa si terenul respectiv?!daca nu munceau parintii si nu deceda unul dintre ei, n-avea nimic...asadar, sa munceasca si el o viata si sa-si faca alta casa daca nu mai are rabdare si vrea ca s-o lase pe mama pe drumuri.