examen inm 2010
examen inm 2010
pentru cei care au participat la examen, cum vi s-au părut subiectele de anul acesta?
Re: examen inm 2010
am dat pt prima data dar a fost greu.de fapt nu greu ci aiurea.niste subiecte total aiurea care se vede ca au fost facute de niste teoreticieni cu o minte foarte incurcata si nu de practicieni.in anii trecuti din cate am vazut subiectele au fost foarte ok,pot spune ca se reflecta in ele "dreptul".acum pana si formularea enunturilor la grile era greoaie si te inducea in eroare. dupa parerea mea aceste subiecte ar trebui facute de niste practicieni care stiu intr`adevar cu ce se "mananca" dreptul.
am sustinut examenul anul acesta si mi s-a parut foarte greu. mai ales la penal si la procedura penala unde credeam ca va fi nu simplu, dar oricum mai clar.
am gresit 3 raspunsuri la civil, 3 la procedura civila si o gramada la restul (mi-am calculat 68 de puncte, faceti si voi diferenta). mi-a luat o ora sa hasurez cerculetele si intrebarile au fost atat de aiurea incat abia am reusit sa trec de 2 ori prin ele.
oricum, am facut contestatie. am contestat o intrebare la civil, una la procedura civila, 4 la penal si 6 la procedura penala.
am vazut ca in alti ani au admis contestatii. in 2006 parca s-au admis vreo 5.
cam asta e.
am terminat in 2001 in bucuresti la stat si am mai dat in 2002 cand se dadea sinteza. atunci au intrat 64 de oameni din 180 de locuri si eu am picat la 8 sutimi. eram evident printre cei 180 - 64, dar nu au vrut sa treaca peste regulamentul lor si sa ne bage si pe restul.
asta e.
revin cu detalii dupa solutionarea contestatiilor si afisarea baremului definitiv.
inca ceva. dupa cum am spus, cred ca in fiecare an a fost cel putin o intrebare gresita sau foarte controversata, pe care au anulat-o. mi se pare o crasa lipsa de respect pentru cei care isi tocesc mintile si chiar se straduiesc pentru un examen despre care multi spun ca nu e chiar 100% pe bune. mi se pare scandalos si in acelasi timp jenant pentru ei, niste profesionisti ai dreptului, nu-i asa, ca, in conditiile in care se organizeaza un singur examen pe an sa fie si intrebari gresite in grile.
am gresit 3 raspunsuri la civil, 3 la procedura civila si o gramada la restul (mi-am calculat 68 de puncte, faceti si voi diferenta). mi-a luat o ora sa hasurez cerculetele si intrebarile au fost atat de aiurea incat abia am reusit sa trec de 2 ori prin ele.
oricum, am facut contestatie. am contestat o intrebare la civil, una la procedura civila, 4 la penal si 6 la procedura penala.
am vazut ca in alti ani au admis contestatii. in 2006 parca s-au admis vreo 5.
cam asta e.
am terminat in 2001 in bucuresti la stat si am mai dat in 2002 cand se dadea sinteza. atunci au intrat 64 de oameni din 180 de locuri si eu am picat la 8 sutimi. eram evident printre cei 180 - 64, dar nu au vrut sa treaca peste regulamentul lor si sa ne bage si pe restul.
asta e.
revin cu detalii dupa solutionarea contestatiilor si afisarea baremului definitiv.
inca ceva. dupa cum am spus, cred ca in fiecare an a fost cel putin o intrebare gresita sau foarte controversata, pe care au anulat-o. mi se pare o crasa lipsa de respect pentru cei care isi tocesc mintile si chiar se straduiesc pentru un examen despre care multi spun ca nu e chiar 100% pe bune. mi se pare scandalos si in acelasi timp jenant pentru ei, niste profesionisti ai dreptului, nu-i asa, ca, in conditiile in care se organizeaza un singur examen pe an sa fie si intrebari gresite in grile.
in ultimii 2 ani am sesizat ca s-au marit exigentele la penal si proc penala, si au lasat-o mai moale la civil, mai ales, si la proc civila. m-am uitat si eu peste grile, si spre surprinderea mea m-am descurcat mai prost la p. si p.p.
adevarul e ca pina acum 2 ani diferenta o facea c. si pc.
poate si-au dat seama ca au de format si 100 de procurori (pe linga suta de judecatori), care trebuie sa cunoasca foarte bine p. si p.p.
sau poate mi se pare mie
cert e ca s-a mai domolit (sau plictisit
)prof. boroi
felicitari celor care au luat
curaj si perseverenta celor care nu au luat
mai e timp
poate veti avea si doza de noroc si inspiratie necesara data viitoare
adevarul e ca pina acum 2 ani diferenta o facea c. si pc.
poate si-au dat seama ca au de format si 100 de procurori (pe linga suta de judecatori), care trebuie sa cunoasca foarte bine p. si p.p.
sau poate mi se pare mie
cert e ca s-a mai domolit (sau plictisit

curaj si perseverenta celor care nu au luat
mai e timp
poate veti avea si doza de noroc si inspiratie necesara data viitoare
felicitari celor care au avut relatii..si pile..si au luat
voi stiti ca in timp ce afisau raspunsurile la usa universitatii aleia...titulescu...unii inca erau in examen
din cate retin io....raspunsurile se afiseaza dupa ce toti termina examenul
si...sa fim serios...nu toata lumea a luat punctajul care declara ca l-a luat
nu prea cred io ....ca personajul care declara ca a luat 68 ...chiar a luat 68
sa fim seriosi
totusi......
voi stiti ca in timp ce afisau raspunsurile la usa universitatii aleia...titulescu...unii inca erau in examen
sa fim seriosi
totusi......
Eu anul trecut am obtinut 64 puncte iar anul acesta mi-am calculat 67.
Pt dongoroz!: Fara pile!
Am formulat 8 contestatii , si ieri dimineata mi-am dat seama ca mai era una de contestat, dsr termenul de 24 h expirase.
E vb despre intrebarea de pe proc penala in care procurorul cu ocazia scoaterii demsub urmarire penala NU AR dispune si revocarea masurii preventive a obligarii de a nu parasi loc/tara.
Ei bine , chiar daca masura inceteaza DE drept, apreciez ca in momentul scoaterii de sub urm penala conf art 262 pct 2 vq dispune si revocarea acestor masuri,conf art 267(2) cod proc penala.
Sper ca a fost macar un concurent mai pe faza decat mine, si a contestat-o ... Ca altfel mi-ar parea extrem de rau:))
Cat depre gradul de dificultate pe penal si proc penala, sunt de parere ca a fost numai o vanatoare,nicidecum un examen care sa evidentieze cunostinte juridice.
Chis.ioan.paul@gmail.com adresa mea de e-mail, pentru cei care se pregatesc mai departe fie pt admiterea in barou, fie inm2011
Alexxia felicitari! F. Bun rezultat
Pt dongoroz!: Fara pile!
Am formulat 8 contestatii , si ieri dimineata mi-am dat seama ca mai era una de contestat, dsr termenul de 24 h expirase.
E vb despre intrebarea de pe proc penala in care procurorul cu ocazia scoaterii demsub urmarire penala NU AR dispune si revocarea masurii preventive a obligarii de a nu parasi loc/tara.
Ei bine , chiar daca masura inceteaza DE drept, apreciez ca in momentul scoaterii de sub urm penala conf art 262 pct 2 vq dispune si revocarea acestor masuri,conf art 267(2) cod proc penala.
Sper ca a fost macar un concurent mai pe faza decat mine, si a contestat-o ... Ca altfel mi-ar parea extrem de rau:))
Cat depre gradul de dificultate pe penal si proc penala, sunt de parere ca a fost numai o vanatoare,nicidecum un examen care sa evidentieze cunostinte juridice.
Chis.ioan.paul@gmail.com adresa mea de e-mail, pentru cei care se pregatesc mai departe fie pt admiterea in barou, fie inm2011
Alexxia felicitari! F. Bun rezultat
asta e pentru dongoroz
nu vreau sa intru in polemici, pana acum nu am mai postat pe niciun forum, dar ..... am si eu cate ceva de spus.
in primul rand, nu sunt un personaj si insinuarile tale nu-ti fac cinste.
eu nu spun ca totul este curat in legatura cu examenul asta, pentru ca nu am de unde sa stiu. si nu stiu ce se intampla in titulescu, pentru ca eu am fost in maiorescu.
stiu doar cat am invatat eu si stiu sa numar.
pe de alta parte, am avut destui colegi de facultate care au promovat examenul asta. pe unii dintre ei ii cunosc suficient de bine incat sa stiu ca nu ar fi avut posibilitati materiale ca sa fie admisi pe alta cale decat cea ... fireasca.
cam atat am avut de spus pentru moment.
sper ca putem avea un dialog civilizat.
nu vreau sa intru in polemici, pana acum nu am mai postat pe niciun forum, dar ..... am si eu cate ceva de spus.
in primul rand, nu sunt un personaj si insinuarile tale nu-ti fac cinste.
eu nu spun ca totul este curat in legatura cu examenul asta, pentru ca nu am de unde sa stiu. si nu stiu ce se intampla in titulescu, pentru ca eu am fost in maiorescu.
stiu doar cat am invatat eu si stiu sa numar.
pe de alta parte, am avut destui colegi de facultate care au promovat examenul asta. pe unii dintre ei ii cunosc suficient de bine incat sa stiu ca nu ar fi avut posibilitati materiale ca sa fie admisi pe alta cale decat cea ... fireasca.
cam atat am avut de spus pentru moment.
sper ca putem avea un dialog civilizat.
lasa-l pe dongoroz...in lumea necredinciosilor
dracu...daca nu poate el...nu poate nimeni
prea putini is aia care intra pe smecherie
poate ii numeri pe o mana ciunga
si or fi avand si sange albastru
puneti osu'
si se poate
dracu...daca nu poate el...nu poate nimeni
prea putini is aia care intra pe smecherie
poate ii numeri pe o mana ciunga
si or fi avand si sange albastru
puneti osu'
si se poate
mai dongoroz se pare ca tot carcotas ai ramas...nu prisosesti nici o clipa si nici un topic,pentru a-ti arata frustrarea...dongoroz_25 wrote:felicitari celor care au avut relatii..si pile..si au luat
sa fim seriosi
totusi......
cum probezi tu ca la Universitatea Nicolae Titulescu,se afisau rezultatele in timp ce candidatii inca sustineau examenul?!si...cum probezi faptul caci acesticandidati mint in legatura cu punctajul obtinut?!
rautati gratuite...ca deh,cand vulpea n-ajunge la struguri...
mai mult ca sigur n-a fost asa.
felicitari celor care au promovat examenul si mult succes,perseverenta si spor la invatat celor care n-au promovat...chiar se poate promova acest examen...
PS.a nu se intelege ca sunt vreun aspirant la magistratura,ca nu sunt.
se poate
chiar daca greu
daca pot sa va ajut cu informatii pentru mai departe, nu ezitati sa ma contactati pe mp
se poate
chiar daca greu
daca pot sa va ajut cu informatii pentru mai departe, nu ezitati sa ma contactati pe mp
salutare
am intrat mai departe
am 72
nu e mult dar e super suficient
si chis_ioan e la fel de tare
deci se poate
am intrat mai departe
am 72
nu e mult dar e super suficient
si chis_ioan e la fel de tare
deci se poate
Wow, ştiu ca mai sunt examene, dar sunt super mulţumit de punctutele mele:))
îmi pare rău pt cei minim 1000 care s-au pregătit la fel de bine...
speram ca la anul sa fie mai accesibile subiectele pe penal si proc penală
mult succes pe mai departe tuturor!
îmi pare rău pt cei minim 1000 care s-au pregătit la fel de bine...
speram ca la anul sa fie mai accesibile subiectele pe penal si proc penală
mult succes pe mai departe tuturor!
aha...right....
mai ales ca nu dai pt inm...te-ai si gasit a mai desteapta nuca din copac sa vb
bravo
ce sa zic
o mare parte din grilele de acolo erau interpretabile
se pare ca au nevoi ( din cate am intele) de practicieni
nici decum de absolventi ai facutatii de drept
atunci de ce dracu mai dai admitere la inm daca esti destul de bun sa rezolvi practica de curte de apel
multi care au luat au cunoscut subiectele...dar si mai multi au avut noroc chior
daca nu va anulau cele 5 grile tot picati erati
iar....persoana cu titu maiorescu....sa fim seriosi
mai bine taceai si acceptai ideea cu titulescu
titu maiorescu il termina si un elev de clasa a 10
singurii in drept sa dea la inm sunt cei de la stat...fie ca sunt din buc...iasi sau craiova..sau chiar cluj....si eventual anumite persoane care au terminat un nicolae titulescu...si care au pus pasiune in ceea ce fac
in rest.......majoritatea habar nu aveti de drept
e pacat pt ca anumite pramatii au intrat in inm anul asta...dar se pare ca " acele creaturi" din csm traiesc pe alta lume cand dau voie la astfel de subiecte
cand ajungi sa anulez 5-6 subiecte...desii mai erau si altele
chiar cea cu coautoratul scartaia
ai o probleme..una urata
majoritatea care pretindeti ca ati luat...faceti pur si simplu logoree
oamenii care sunt pasionati de drept...oameni care chiar au facut facultatea....au altceva de facut
oricum...acest site mi se pare cea mai mare porcarie..de cand s-a nascut ideea de modificare a codului penal......mare majoritate care pretindeti ca stiti sa dati raspunsuri la problemele oamenilor....sunteti oameni care recita cu cartea in fata
intre voi si aia din " baroul" botea nu e nici o diferenta....si anume...sunteti varza
oameni care pretind ca sunt la inm...si care ma si trambiteaza ca au intrat pe bune...nu stau pe " rahatul" asta de site ( scuze de limbaj...dar e nevoi sa vb ca un miner ca sa fi inteles in mina asta)

mai ales ca nu dai pt inm...te-ai si gasit a mai desteapta nuca din copac sa vb
bravo
ce sa zic
o mare parte din grilele de acolo erau interpretabile
se pare ca au nevoi ( din cate am intele) de practicieni
nici decum de absolventi ai facutatii de drept
atunci de ce dracu mai dai admitere la inm daca esti destul de bun sa rezolvi practica de curte de apel
multi care au luat au cunoscut subiectele...dar si mai multi au avut noroc chior
daca nu va anulau cele 5 grile tot picati erati
iar....persoana cu titu maiorescu....sa fim seriosi
mai bine taceai si acceptai ideea cu titulescu
titu maiorescu il termina si un elev de clasa a 10
singurii in drept sa dea la inm sunt cei de la stat...fie ca sunt din buc...iasi sau craiova..sau chiar cluj....si eventual anumite persoane care au terminat un nicolae titulescu...si care au pus pasiune in ceea ce fac
e pacat pt ca anumite pramatii au intrat in inm anul asta...dar se pare ca " acele creaturi" din csm traiesc pe alta lume cand dau voie la astfel de subiecte
cand ajungi sa anulez 5-6 subiecte...desii mai erau si altele
chiar cea cu coautoratul scartaia
ai o probleme..una urata
majoritatea care pretindeti ca ati luat...faceti pur si simplu logoree
oamenii care sunt pasionati de drept...oameni care chiar au facut facultatea....au altceva de facut
oricum...acest site mi se pare cea mai mare porcarie..de cand s-a nascut ideea de modificare a codului penal......mare majoritate care pretindeti ca stiti sa dati raspunsuri la problemele oamenilor....sunteti oameni care recita cu cartea in fata
intre voi si aia din " baroul" botea nu e nici o diferenta....si anume...sunteti varza
oameni care pretind ca sunt la inm...si care ma si trambiteaza ca au intrat pe bune...nu stau pe " rahatul" asta de site ( scuze de limbaj...dar e nevoi sa vb ca un miner ca sa fi inteles in mina asta)

Serios? Dongoroz, ai terminat cumva facultatea la Titulescu si ai picat examenul inm? Esti cam suparat. Las' ca ai sanse sa intrii la anu'...dongoroz_25 wrote: singurii in drept sa dea la inm sunt cei de la stat...fie ca sunt din buc...iasi sau craiova..sau chiar cluj....si eventual anumite persoane care au terminat un nicolae titulescu...si care au pus pasiune in ceea ce fac