Buna ziua!
Am si eu o intrebare pt d-voastra .
Ieri m-a oprit o masina radar neinscriptionata care era la umbra unui nuc langa liniile de inalta tensiune.
Sa coborat repede din masina fara sa se prezinte m-ai cerut actele .Curios este faptul ca in spatele masini mele era cumnatul meu si un amic care erau fiecare cu masinile lor personale .Deci ne-a oprit pe toti trei deodata pt aceiasi viteza de 74 km la ora la care ne-a specificat pe PV aceiasi viteza .
E posibil asa ceva ?
Eu i-am cerut ordinul de deplasare ,sa-mi arate fotografia cu care am fost inregistrat si el a refuzat.
Nu am semnat PV.
Astept un raspuns!
Va multumesc!
Contestatie PV radar
Re: Contestatie PV radar
in primul rand dute la un avocat....si vb cu el...nu cere sfaturi pe net
chiar daca e sa le primesti gratis.....dute totusi la un avocat
o modalitate de rezolvare la lucrarea ta..ar fi...zic io
din moment ce nu ai primit pv
asteapta pana iti vine acasa...daca e s anu iti vin in 2 luni..din cate imi amintesc io..e ok
daca e sa vin...fa actiune....cere sa prezinte toate actele in baza carora..era tovarasu' agent acolo, adica: ordin de deplasare, acte dn care sa rezulte faptul ca aparatul radar era cel din dotare, poze, locul unde urma sa fie amplasat aparatul radar, orice alte acte doveditoare
chestia cu firele de inalta tensiune pot fi luate in considerare in masura in care formeaza un plan perpendicula pe axul drumului...si daca se afla la o distnta de minimum 200 m de aparatul radar ( parca)
oricum astea sun lucruri ce iti pot fi explicate mai pe indelete de un avocat ce stie ceva de contraventional
chiar daca e sa le primesti gratis.....dute totusi la un avocat
o modalitate de rezolvare la lucrarea ta..ar fi...zic io
din moment ce nu ai primit pv
asteapta pana iti vine acasa...daca e s anu iti vin in 2 luni..din cate imi amintesc io..e ok
daca e sa vin...fa actiune....cere sa prezinte toate actele in baza carora..era tovarasu' agent acolo, adica: ordin de deplasare, acte dn care sa rezulte faptul ca aparatul radar era cel din dotare, poze, locul unde urma sa fie amplasat aparatul radar, orice alte acte doveditoare
chestia cu firele de inalta tensiune pot fi luate in considerare in masura in care formeaza un plan perpendicula pe axul drumului...si daca se afla la o distnta de minimum 200 m de aparatul radar ( parca)
oricum astea sun lucruri ce iti pot fi explicate mai pe indelete de un avocat ce stie ceva de contraventional