Despre grilele emamenului de admitere in INM

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
precious

Despre grilele emamenului de admitere in INM

Post by precious » 12 Aug 2010, 10:18

Intrebare adresata celor care au absolvit examenul de admitere in INM ; prin urmare va rog, un raspuns, in situatia in care la subiectele din examenul grila variantele de raspuns corect sunt una sau doua, cum se acorda punctajul atunci cand raspunsurie corecte sunt doua dar bifezi doar unul. Mai mult, atunci cand un singur raspuns este corect, dar pe langa acesta mai bifezi si unul incorect, cum sunt punctate aceste situatii? :scrie:

dongoroz_25

Re: Despre grilele emamenului de admitere in INM

Post by dongoroz_25 » 12 Aug 2010, 12:29

nu primesti nimic
daca erau corecte doua...trebuia sa pui doua
daca e corect unu...trebuie sa pui unu

nu se merge cu jumatate de masura

ca asa...ar fi intrat multi...chiar si unele pramatii ca stau zi si noapte pe site-ul asta

precious

Post by precious » 12 Aug 2010, 15:51

Sa inteleg ca tu esti unul din cei care au reusit la examen si vorbesti in cunostinta de cauza sau faci parte din cea de-a doua categorie pe care tu insusi o numesti cu multa lejeritate "pramatii"...eu credeam ca voi primi un raspuns profesionist, ca frustrarile personale manifestate prin limbajul ce lasa de dorit le pot asculta in cartier sau in piata, insa din fericire nu ma intereseaza!

precious

Post by precious » 12 Aug 2010, 15:56

Cat despre originalitatea raspunsului tau, consider ca incerci sa imiti un personaj cu notorietate multa si vechime deasemenea pe acest forum, insa el este totusi un original, chiar daca " se aprinde" prea repede. :-?

precious

Post by precious » 12 Aug 2010, 16:05

Sper sa primesc un raspuns de la Observer, Ciclop sau Kinga de la ei am primit sfaturi bune atunci cand am avut nevoie.

Laura2626

Post by Laura2626 » 13 Aug 2010, 17:29

Precious, metoda este cea despre care vorbeste si Dongoroz_25.
Daca intrebarea are doua raspunsuri corecte si tu bifezi doar unul, nu se acorda punct. Daca are un singur raspuns corect si tu bifezi doua, la fel, nu se puncteaza. Acelasi tratament se aplica si in cazul in care ar avea trei raspunsuri corecte sau niciunul.
In concluzie, se puncteaza doar grilele la care ai dat raspunsurile in totalitate corecte.
In speranta ca te-am lamurit, iti urez succes la examen :smile:

Aaliyah

Post by Aaliyah » 13 Aug 2010, 21:09

Doamnelor, domnilor, buna seara si bine v-am gasit. Am doua intrebari. Baniuesc ca acum multi dintre voi repetati de zor. Cam cate grile faceti pe zi? Mai cititi si din carti sau doar din coduri?

Laura2626

Post by Laura2626 » 14 Aug 2010, 10:45

Buna Aaliyah,
Eu deocamdata sunt la materie, dar cum mai am un an de facultate si cel mai dificil, fiind ultimul, licenta si altele, ma axez pe materie, plus Coduri. Sincera sa fiu, nu am reusit niciodata sa invat fara a consulta Codurile. Cel putin aceasta este metoda mea, materie plus coduri, nedespartite, in nici un caz pe rand.
In ceea ce priveste grilele am inceput cu Voineag, nu m-am uitat inca peste Mihaela Ciobanu, am auzit ca este destul de deprimanta acea carte de grile (intentionez sa rezolv cateva si de acolo). Cantitatea, depinde, ma axez mai mult pe calitate. Intr-o zi mai multe, in alta mai putine, depinde prin ce capitole am trecut si asa mai departe.
Am si eu o intrebare pentru tine: este primul an in care sustii acest examen?
Iti doresc mult succes la examen :smile:

Aaliyah

Post by Aaliyah » 14 Aug 2010, 13:19

Buna Laura :smile:
Nu este pentru prima data cand dau examen.

Laura2626

Post by Laura2626 » 14 Aug 2010, 14:30

In cazul acesta iti urez si mai mult succes. Sa fie anul cu reusita. Oricum esti de admirat ca nu ai renuntat, dar cum majoritatea care vrem sa sustinem examenul la INM plus cei care l-au sustinut si din anumite motive nu l-au luat sunt aproape de a dezvolta un sindrom obsesiv-compulsiv :grin: :-D (joke, cu sindromul) te inteleg perfect.
Ce punctaj ai reusit sa obtii la grile? (daca nu te deranjeaza sa-mi raspunzi)...eu cand am inceput sa rezolv din grilele de la INM la unele o zbarceam rau...bine penalul nu a fost punctul meu forte niciodata, asa ca nu ma plang:)

Aaliyah

Post by Aaliyah » 14 Aug 2010, 15:55

In primul an 52. Anul trecut 64 :grin:
Anul asta 99 sper :mrgreen:

agenda

Post by agenda » 15 Aug 2010, 19:25

succes tuturor :razz:

Laura2626

Post by Laura2626 » 16 Aug 2010, 08:47

Vor fi 100, anul acesta :smile: Good attitude!!!
Spor la repetat si mult, mult, mult succes!!!! :grin:
Stii ce se spune a treia oara este cu noroc!

Post Reply