Un frate si-a construit casa pe terenul meu

Succesiuni, Terenuri, Constructii, Dezmembraminte, Societati Comerciale
Post Reply
eu12

Un frate si-a construit casa pe terenul meu

Post by eu12 » 19 Jul 2010, 12:34

as avea nevoie de un mic ajutor. In urma decesului parintilor mei s-a impartit mostenirea intre frati. Unul dintre acestia si-a construit casa pe terenul care in act mi se atribuia mie (el avea teren in spatele meu), inca nu este facuta succesiunea dar eu am contract cumparare- vanzare facut de mama mea in timpul vietii pe acel teren. Nu stiu in ce imprejurari a pierdut casa si este ocupata de alte persoane. As vrea sa stiu ce acte au aceste persoane pentru a locui acolo, stiind ca terenul nu este al proprietarului care avea casa inainte , el fiind in acte al meu?

angel

Re: intrebare

Post by angel » 19 Jul 2010, 13:16

si-n baza contractul de v-c,v-ati facut cadastrul?
cum s-a facut delimitarea terenului?

bun, oricum, daca fratele dvs si-a construit casa pe tereneul dvs., fara acordul dvs, cred ca aceasta este construita fara autorizatie de construire...
cereti-le(fratele dvs) evecuarea celor care locuiesc ilegal in casa fratelui dvs.

eu12

Post by eu12 » 19 Jul 2010, 14:48

ideea e ca aceasta casa a fost cumva "pierduta " ori a fost vanduta de banca in urma unei datorii sau alta situatie( nu cunosc amanuntele)
ceea ce ma intereseaza pe mine este cum de cei care stau acum pot locui acolo ? ce acte au ? banuiesc ca li s-a spus de la primarie situatia ca e ridicata pe un teren care apartine altui proprietar. e luata cumva in concesiune ? sau ce alta posib ar putea exista?

DevilMean

Post by DevilMean » 19 Jul 2010, 15:10

Dar nu pe noi trebuie sa ne intrebati asta, intrebati "locatarii" acelui imobil.

Post Reply