cum se poate opri lichidarea

Contestatia, Reorganizarea, Raspunderea, Falimentul.
Post Reply
mironv

cum se poate opri lichidarea

Post by mironv » 08 Jul 2010, 20:57

salutare,

am o firma din 1999, de cateva zile am aflat cu surprindere ca firma este in lichidare, mi se desemnase o firma de lichidare careia sa ii predau toate actele. am aflat ulterior ca am ajuns in situatia asta pentru nedepunerea bilantului din 2007 pana prezent, lucru de care nu aveam habar, avand o contabila angajata care trebuia sa le depuna si care nu mi-a spus nimic, ea depunand doar declaratiile lunare, pe baza carora am platit darile catre stat.

am reusit sa depun declaratiile respective insa nu stiu cum se poate opri procedura de lichidare. sentinta de dizolvare a iesit anul trecut, la fel fara sa stiu nimic, insa termenul de 30 zile pentru recurs a trecut. am fost la tribunal si am studiat dosarul, acolo sunt trei hartii in care scrie ca mi s-au trimis somatii insa nefiind nimeni la adresa le-au lasat in posta.

ce motiv as putea invoca la recurs pentru a se accepta?
care sunt urmatorii pasii pe care ii va face lichidatorul? la ce pot sa ma astept daca nu ma prezint cu actele asa cum imi cere? eu nu as lichida firma pentru ca am multe autorizatii pe ea si sunt destul de greu de obtinut.

multumesc anticipat

DevilMean

Re: cum se poate opri lichidarea

Post by DevilMean » 11 Jul 2010, 09:26

Luati legatura cu lichidatorul, normal trebuie sa va anunte.
Prezentati documentele in baza carora dovediti ca nu aveti datorii catre asociati sau parteneri.
Totusi nu stapanesc destul de bine situatia actuala, normal curtea ar fi putut sa opreasca lichidarea, daca ati fi prezentat documentele la timp.
Totusi, sunteti sef, ar trebui sa va luati atributiile la modul cel mai serios.

Post Reply