INM-august 2010
INM-august 2010
Stie careva cand se va da examenul scris la INM? Dar stie cineva daca si anul doi trebuie facut in Bucuresti? Si..... mai stiti si daca la examen se da si o limba straina????!!!!! Stiti sau nu stiti nic'? 

Re: INM-august 2010
MedEx wrote:Stie careva cand se va da examenul scris la INM? Dar stie cineva daca si anul doi trebuie facut in Bucuresti? Si..... mai stiti si daca la examen se da si o limba straina????!!!!! Stiti sau nu stiti nic'?
Asteapta ca la sfarsitul lunii iunie se publica data examenului. dupa publicare la 60 de zile se organizeaza de obicei.Anul II il faci unde alegi in functie de media pe care o scoti in anul I si de locurile disponibile.Nu cred ca se va da limba straina, pt. ca daca nu au modificat regulamentul nu o face
Limba straina ? Da , cred ca va fi Rusa. Si de la anu un doctorat in fizica cuantica.
Ai nimerit-o Observer ca doar rusa ştiu câte ceva! Cât despre fizica cuantica....... asta chiar nu-i de mine 

salut toate persoanele kare vor merge sa sustina examenul la magistratura si le urey mult sucees
s-au afisat pe site-ul inm programa si programul de sustinere a examenului la magistratura in acest an
inscrierila incep de pe 26 iunie si tin pana pe 16 iulie ( 20 zile) iar examenul va fi pe 26 august proba eliminatorie
mult prea devreme consider eu
spor la invatat in continuarea si mult sucees celor care sustin examneul de
licenta

s-au afisat pe site-ul inm programa si programul de sustinere a examenului la magistratura in acest an
inscrierila incep de pe 26 iunie si tin pana pe 16 iulie ( 20 zile) iar examenul va fi pe 26 august proba eliminatorie

spor la invatat in continuarea si mult sucees celor care sustin examneul de

examenul la inm se va da pe 26 august
pt mai multe detalii acceseaza site-ul inm

Ca sa vezi nimeni nu vorbeste nimic! Toti invata....? Alta data se scriau multe lucruri faine pe aici! Si.... mai si invatam din ele!
AAAAAA am uitat au intrat toti ....... hi hi hi! E vara e canicula si unii invata codurile noi, ca dupa alea poate se da la examen, chiar daca nu sunt in vigoare, asa...... la deruta!
Spor la invatat ca mai este putin!

AAAAAA am uitat au intrat toti ....... hi hi hi! E vara e canicula si unii invata codurile noi, ca dupa alea poate se da la examen, chiar daca nu sunt in vigoare, asa...... la deruta!
Spor la invatat ca mai este putin!