Obligatii firma dizolvata judiciar cf art 237

Contestatia, Reorganizarea, Raspunderea, Falimentul.
Post Reply
AlinaP

Obligatii firma dizolvata judiciar cf art 237

Post by AlinaP » 31 May 2010, 13:56

Buna ziua,
As avea nevoie de o lamurire in legatura cu urmatoare problema: pentru o firma dizolvata la inceputul lui 2008 cf. art. 237 pentru nedepunearea bilantului la Registrul Comertului, ce obligatii mai are asociatul unic?
Firma nu avut niciodata activitate, si s-au depus toate declaratiile la administratia financiara pana in dec 2007.
Dupa ce am primit prin posta Comunicarea privind dizolvarea, de la Administratia Financiara mi-au spus ca nu trebuie sa mai depun nimic...Ar fi trebuit sa depun in continuare declaratiile (100 si cea privind bilantul)?
Ce se intampla daca nu le-am depus?
Multumesc!

angel

Re: Obligatii firma dizolvata judiciar cf art 237

Post by angel » 31 May 2010, 22:42

Daca societatea este dizolvata, nu mai trebuie sa depuneti nimic.

razman

Post by razman » 02 Jun 2010, 17:15

angel wrote: Daca societatea este dizolvata, nu mai trebuie sa depuneti nimic.
Angelut :kiss: :kiss: , daca mi zici si un text de lege in acest sens, dau ce vrei, sau inca una mie de :kiss: uri, ca io unu tat caut...tat caut..... si nu gasesc.... respectiv saptamana trecuta or venit cretinii ca nu s-or depus declaratii ...la termen :!: :!: ... desi firma e dizolvata, in lichidare pe 31 cu lichidator, cu hot. AGA, cu hotarare a jud. delegat, cu publicare in M. of . IV , cu tat ce trebe la lege :-( .

MataHari

Post by MataHari » 03 Jun 2010, 15:12

AlinaP wrote:Buna ziua,
As avea nevoie de o lamurire in legatura cu urmatoare problema: pentru o firma dizolvata la inceputul lui 2008 cf. art. 237 pentru nedepunearea bilantului la Registrul Comertului, ce obligatii mai are asociatul unic?
Firma nu avut niciodata activitate, si s-au depus toate declaratiile la administratia financiara pana in dec 2007.
Dupa ce am primit prin posta Comunicarea privind dizolvarea, de la Administratia Financiara mi-au spus ca nu trebuie sa mai depun nimic...Ar fi trebuit sa depun in continuare declaratiile (100 si cea privind bilantul)?
Ce se intampla daca nu le-am depus?
Multumesc!
Pana la radierea societatii mai aveti destule obligatii. Mergeti la Finante si scoateti o fisa pe platitor (sa aveti un stick(.Apoi mergeti la ghiseul "registru contribuabil" si interesati-va ce obligatii aveti, ce declaratii va lipsesc .Contabilul trebuie sa depuna declaratiile lipsa si trebuie sa platiti.Daca nu ati avut activitate trebuia depusa in locul bilantului declaratia tip.Abia dupa aceea puteti demara impreuna cu lichidatorul procedura in vederea radierii societatii.

Post Reply