Buna ziua,
As avea nevoie de o lamurire in legatura cu urmatoare problema: pentru o firma dizolvata la inceputul lui 2008 cf. art. 237 pentru nedepunearea bilantului la Registrul Comertului, ce obligatii mai are asociatul unic?
Firma nu avut niciodata activitate, si s-au depus toate declaratiile la administratia financiara pana in dec 2007.
Dupa ce am primit prin posta Comunicarea privind dizolvarea, de la Administratia Financiara mi-au spus ca nu trebuie sa mai depun nimic...Ar fi trebuit sa depun in continuare declaratiile (100 si cea privind bilantul)?
Ce se intampla daca nu le-am depus?
Multumesc!
Obligatii firma dizolvata judiciar cf art 237
Re: Obligatii firma dizolvata judiciar cf art 237
Daca societatea este dizolvata, nu mai trebuie sa depuneti nimic.
Angelutangel wrote: Daca societatea este dizolvata, nu mai trebuie sa depuneti nimic.

Pana la radierea societatii mai aveti destule obligatii. Mergeti la Finante si scoateti o fisa pe platitor (sa aveti un stick(.Apoi mergeti la ghiseul "registru contribuabil" si interesati-va ce obligatii aveti, ce declaratii va lipsesc .Contabilul trebuie sa depuna declaratiile lipsa si trebuie sa platiti.Daca nu ati avut activitate trebuia depusa in locul bilantului declaratia tip.Abia dupa aceea puteti demara impreuna cu lichidatorul procedura in vederea radierii societatii.AlinaP wrote:Buna ziua,
As avea nevoie de o lamurire in legatura cu urmatoare problema: pentru o firma dizolvata la inceputul lui 2008 cf. art. 237 pentru nedepunearea bilantului la Registrul Comertului, ce obligatii mai are asociatul unic?
Firma nu avut niciodata activitate, si s-au depus toate declaratiile la administratia financiara pana in dec 2007.
Dupa ce am primit prin posta Comunicarea privind dizolvarea, de la Administratia Financiara mi-au spus ca nu trebuie sa mai depun nimic...Ar fi trebuit sa depun in continuare declaratiile (100 si cea privind bilantul)?
Ce se intampla daca nu le-am depus?
Multumesc!