Insolventa declansata va rog ajutor

Contestatia, Reorganizarea, Raspunderea, Falimentul.
Post Reply
marcusalex

Insolventa declansata va rog ajutor

Post by marcusalex » 20 Apr 2010, 15:12

Banca mi - a declansat procedura insolventei.in contul 2133 am inregistrata o anumita valoare rezultata din cumparrea a 2 masini in 2007.Nu am stiut daca contabilu' vietii le-a scos din evidenta contabila, lucru pe care l-am aflat anul acesta vazand aceea valoare in 2133.Masinile le-am vandut dar contabilu nu le-a scos din firma, am ramas cu ele.Se pot anula contractele de vanzare a masinilor si Banca sa recupereze masinile si sa le vanda.
P.S. Razman te rog ajuta-ma vad ca tu stii si fata nevazuta a lucruriilor.. dau o :bere: :razz:

angel

Re: Insolventa declansata va rog ajutor

Post by angel » 20 Apr 2010, 18:49

marcusalex wrote:Banca mi - a declansat procedura insolventei.in contul 2133 am inregistrata o anumita valoare rezultata din cumparrea a 2 masini in 2007.Nu am stiut daca contabilu' vietii le-a scos din evidenta contabila, lucru pe care l-am aflat anul acesta vazand aceea valoare in 2133.Masinile le-am vandut dar contabilu nu le-a scos din firma, am ramas cu ele.Se pot anula contractele de vanzare a masinilor si Banca sa recupereze masinile si sa le vanda.
P.S. Razman te rog ajuta-ma vad ca tu stii si fata nevazuta a lucruriilor.. dau o :bere: :razz:
aveti dreptate, daca e treaba cu conturile, intrari, iesiri,deci contabilitate, Razmanucu :bere: va poate ajuta!

Post Reply