Contestatie...

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
chestache

Contestatie...

Post by chestache » 23 Feb 2005, 20:50

Daca debitorii mi-au facut contestatie la executare,iar eu nu m-am prezentat,urmand a se face o cesiune de creanta,pot fi probleme???Oricum licitatia nu se poate tine pt ca au un sechestru asigurator(au inselat o persoana cu un extras de carte funciara fals).Acestei persoane urmeaza sa-i fac cesiunea de creanta,ramanand ca ea sa-si ridice sechestrul asigurator.Ce se va intampla mai departe dupa cesiune?O sa mai fiu citat?

12345

re.

Post by 12345 » 25 Feb 2005, 21:29

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
E greu sa dai un raspuns bazat pe minimul de date prezentate de tine. pote piti fi putin mai explicit. Sa inteleg ca tu esti creditorul?

dinubocos

Post by dinubocos » 25 Feb 2005, 21:39

Contestatia se va judeca independent de orice cesiune de creanta.
Iar daca se ataca un proces verbal de sechestru de exemplu si se obtine anularea lui absenta ta ar putea deveni importanta.

Nu am vrut sa spun ca este important prin absenta.

norocel

Post by norocel » 26 Feb 2005, 14:23

In legatura cu "citarea", dupa transmiterea creantei, raspunsul este in principiu negativ, adica daca nu mai ai calitatea procesuala nu mai esti parte si nu mai esti citata.
Daca insa cesionarul te cheama in garantie, atunci poti fi citat in noua calitate.

chestache

Post by chestache » 27 Feb 2005, 20:00

Da,eu sunt creditorul.Eram curios daca mai e nevoie sa ma prezint la contestatia care mi-au facut-o(contestatie la executare) avand in vedere ca-i fac cesiunea celui care a pus sechestrul.El o sa-l ridice si o sa mearga mai departe.

Post Reply