Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
-
chestache
Daca debitorii mi-au facut contestatie la executare,iar eu nu m-am prezentat,urmand a se face o cesiune de creanta,pot fi probleme???Oricum licitatia nu se poate tine pt ca au un sechestru asigurator(au inselat o persoana cu un extras de carte funciara fals).Acestei persoane urmeaza sa-i fac cesiunea de creanta,ramanand ca ea sa-si ridice sechestrul asigurator.Ce se va intampla mai departe dupa cesiune?O sa mai fiu citat?
-
12345
-
dinubocos
Contestatia se va judeca independent de orice cesiune de creanta.
Iar daca se ataca un proces verbal de sechestru de exemplu si se obtine anularea lui absenta ta ar putea deveni importanta.
Nu am vrut sa spun ca este important prin absenta.
-
norocel
In legatura cu "citarea", dupa transmiterea creantei, raspunsul este in principiu negativ, adica daca nu mai ai calitatea procesuala nu mai esti parte si nu mai esti citata.
Daca insa cesionarul te cheama in garantie, atunci poti fi citat in noua calitate.
-
chestache
Da,eu sunt creditorul.Eram curios daca mai e nevoie sa ma prezint la contestatia care mi-au facut-o(contestatie la executare) avand in vedere ca-i fac cesiunea celui care a pus sechestrul.El o sa-l ridice si o sa mearga mai departe.