Buna reputatie.
Buna reputatie.
Credeti ca mi-ar putea afecta buna reputatie o amenda petntru tulburarea linistii publice?Am vb cu cineva de la politie si exista in evidenta organelor operative si amenzile contraventionale si din cate stiu cei de la inm nu vor doar cazierul judiciar.Astept pareri:)
Re: Buna reputatie.
intradevar, INM-ul vrea si dosarul(cazierul nescris)pentru buna reputatie,dar cred ca numai un politist te poate lamuri cu privire la acest aspect...ce se inscrie si ce nu acolo...ori daca unul ti-a zis ca se inscriu si amenzile contraventionale, nu stiu ce sa zic...mai intreaba-i si pe altii(politisti)
nu conteaza amenzile contraventionale, ci doar cele date ptr 18 indice 1.
Deci ptr o simpla amenda data in cartier de catre cei de la Ordine Publica sau ptr depsirea limitei de viteza de catre cei de la Rutiera, nu e nici o pb. Ar fi culmea....
Doar daca ai avut dosar penal finalizat cu lipsa pericolului social, respectiv 18 indice 1, atunci nu indeplinesti conditia bunei reputatii. Si cu toate astea, daca te judeci cu ei, ai castig de cauza, este un procuror la Pascani admis in 2008, cu 5 ani vechime, care a a fost respins initial si ulterior a fost admis, avand mai multe amenzi date potrivit art. 18 ind 1.
Deci ptr o simpla amenda data in cartier de catre cei de la Ordine Publica sau ptr depsirea limitei de viteza de catre cei de la Rutiera, nu e nici o pb. Ar fi culmea....
Doar daca ai avut dosar penal finalizat cu lipsa pericolului social, respectiv 18 indice 1, atunci nu indeplinesti conditia bunei reputatii. Si cu toate astea, daca te judeci cu ei, ai castig de cauza, este un procuror la Pascani admis in 2008, cu 5 ani vechime, care a a fost respins initial si ulterior a fost admis, avand mai multe amenzi date potrivit art. 18 ind 1.
Acuma daca ai cantat o serenada sub geamul mandrutei nu te resping 
Nici ei nu stiu ce inseamna buna reputatie. A fost unul respins si a castigat in instanta asa cum a spus colegul mai sus.

Nici ei nu stiu ce inseamna buna reputatie. A fost unul respins si a castigat in instanta asa cum a spus colegul mai sus.
Eu am doua abateri disciplinare la dosar (pe anul asta). Astea se pun?