EXAMENUL a trecut - ce urmeaza DUPA

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
Kateri

Post by Kateri » 06 Dec 2009, 13:14

Mai toata lumea tace si e oarecum de inteles - te simti epuizat dupa toata agitatia de dupa afisarea rezultatelor; testul psihologic a trecut, urmeaza medicalul si interviul.

Dar dupa - ce mai vine?

Aveti cumva idee cum se face, concret, repartitia? La voi, cei care ati luat, care au fost criteriile dupa care v-ati ales posturile? Ati reusit sa dati de cei din aceeasi zona si sa discutati oarecum despre ce posturi vrea fiecare sa-si ia?

Dupa repartitie te prezinti imediat la post?
Esti repartizat automat de Presedintele instantei la una din sectii sau poti opta?

Cam multe intrebari -si probabil vor mai veni..

Cleopatra

Re: EXAMENUL a trecut - ce urmeaza DUPA

Post by Cleopatra » 06 Dec 2009, 14:38

In lipsa de un raspuns calificat, imi permit sa-mi dau cu presupusul. Probabil ca dupa repartitie vom face o luna de pregatire la INM, asa cum am auzit de la promotia din primavara, in loc 6 luni, asa cum stiam eu.
Ma gandesc ca dupa perioada de pregatire, atat cat va fi, se va face numirea. Mai mult de-atat nu ma pot hazarda cu presupunerile. Cine stie mai multe, adanca recunostinta daca va dori sa ne lumineze. :vin:

triton

Post by triton » 06 Dec 2009, 16:43

mă bag şi eu in seamă: cred că intâi vine numirea celor care au reuşit la concurs şi abia apoi perioada de pregătire; câtă vreme nu eşti numit, nu eşti magistrat or stagiul de pregătire este pentru magistraţi, mă gândesc.

sibila

Post by sibila » 14 Dec 2009, 12:39

dintre cei care ati reusit la acest examen in sesiunile trecute, poate ma puteri lamuri cat a durat de cand ati dat examenul pana cand v-ati dus pt. repartititii? Si apoi cat a durat dupa repartitii pana ce s-a dat decretul de numire?

Va multumesc anticipat pentru orice raspuns/lamurire.

ignite

Post by ignite » 14 Dec 2009, 18:15

tritoane...e exact pe dos decat spui tu.

sibila

Post by sibila » 15 Dec 2009, 11:56

hmmm, asa sa fie?

In conformitate cu alin. 13 al art. 33 din Legea nr. 303/2004 privind statutul magistratilor, republicata, cu modificarile ulterioare, in perioada 20 iulie – 14 august 2009, Institutul National al Magistraturii va organiza la sediul sau din Bucuresti, B-dul Regina Elisbeta, nr. 53, sector 5, cursul de formare profesionala destinat judecatorilor numiti[/b] in magistratura in baza art. 33 din legea amintita, ca urmare concursului din 29 martie 2009.

http://inm-lex.ro/index.php?MenuID=92

triton

Post by triton » 15 Dec 2009, 14:33

Mie aşa mi se părea logic, mai ales pentru că unii care au reuşit la examen chiar intră in şedinţe inainte de această perfecţionare şi cum ar putea face asta dacă nu ar fi numiţi?!âOricum, am un coleg care a reuşit şi vă spun cum se va proceda in cazul lui

triton

Post by triton » 16 Dec 2009, 19:26

Au trecut şi cei patru reexaminaţi psihologicul, uraaaaa!

Cleopatra

Post by Cleopatra » 21 Dec 2009, 12:09

Aveti idee cand primim vreo veste de la CSM?.....de Mos Craciun, inainte de revelion, dupa anul nou...
In tot cazul, sa va aduca Mos Craciun tot ceea ce i-ati cerut si ce nu i-ati cerut pt ca n-ati indraznit :wink:
Sarbatori cu bine la toata lumea, iar noi, cei cu un ochi la CSM, sa ne cunoastem mai repede la repartitii.

Kateri

Post by Kateri » 22 Dec 2009, 13:55

Am auzit ca vom fi sunati la inceputul lui ianuarie pentru repartitii!
Pana atunci, "Sarbatori fericite!" :vin:

ignite

Post by ignite » 26 Dec 2009, 17:43

noi am primit numirile in timpul cursurilor. dar nu am fost foarte atent la data.

in fine...nu are nici o relevanta.

a venit Craciunul..visati, aveti grija ce visati, doriti ... VINE BOC...si vi le indeplineste DE INDATA.

luati instante si parchete mici....chiar daca va par exotice...sfatul meu supersincer si serios. si nu vine din partea unui lenes, ci din contra.

intrati pe portalul instantelor de judecata...studiati nr. de dosare...si faceti un calcul...pe complet...rulaj...si alegeti ceva la indemana pentru inceput. in functie de dosarele de pe liste...va dati seama si ce incarcatura au parchetele respective.

luati pe cele mici...altfel...va tocati ficatii.

Post Reply